Gaming

Minden eddiginél durvább kivégzésekkel mutatkozott be a Mortal Kombat 11


Lerántották a leplet az áprilisban érkező verekedős játékról.

A korábbi bejelentés és teaser videó után csütörtök este ténylegesen is bemutatkozott a Mortal Kombat 11, melynek kapcsán nagy adag friss videóval lepett meg bennünket a Warner és a NetherRealm Studios. A bunyós széria mindig is híres volt a brutális kivégzéseiről, ilyen tekintetben pedig hamar kiderült, hogy a sorozat a következő szintre lép:

a fejlesztők is úgy fogalmaztak, hogy ez lesz a Mortal Kombat történetének eddigi legvéresebb és legbrutálisabb epizódja, amit a fenti Fatality-válogatás is kiválóan bizonyít.

Vigyázat, reggeli vagy tízórai mellé csak óvatosan fogyasszátok a videót!

Aki egy kicsit változatosabb ismerkedést is szívesen venne az április 23-án megjelenő játék kapcsán, annak további videókkal tudunk szolgálni. Itt van például egy átfogó trailer, benne sok-sok gameplay jelenettel.

A sztoriból is elcsíphettünk egy falatot, főszerepben Raidennel.

Érkezett két karakterbemutató videó is: az elsőben egy régi ismerős, Sonya Blade, a másodikban pedig egy teljesen új harcos, Geras mozdulataival ismerkedhetünk egy kicsit.

Végül, de cseppet sem utolsó sorban pedig álljon itt egy hosszabb, 10 perces gameplay prezentáció egyenesen az esti bemutatórendezvényről, melyben többek között a testreszabási lehetőségekre is vethetünk egy pillantást.

A Mortal Kombat 11 tehát három hónap múlva, április 23-án érkezik, méghozzá abszolút multiplatform (PC, PS4, Xbox One, Switch) címként.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva