Overwatch

OW bugok: játékosokat “elnyelő” jármű Horizonton és “végtelen” Hammond contesting Nepalon


Két komolyabb bug ütötte fel a fejét.

Az utóbbi időben viszonylag kevés buggal találkozhattunk a játékban, azonban most kettőt is felfedeztek a játékosok.

Az egyiket Hammond, vagyis Wrecking Ball képes kihasználni – Nepalon a Shrine-nál tud felmenni Grappling Claw képességével az épület tetejére.

Ezzel nem is lenne gond, azonban addig tud ott maradni, ameddig csak akar – lelőni pedig nem egyszerű (időigényes, nehézkes és Hammond arrébb tud gurulni folyamatosan).

Természetesen van counterplay, hisz elég például egy Pharah-t hozni (aki megöli, vagy lelöki) azonban mégsem tekinthető egészségesnek ez a fajta előny (és annak kihasználása), ezért remélhetjük, hogy a Blizzard egy elegáns megoldással (mindenképp lecsúszik onnan az, aki felmegy) rendbe teszi a dolgot.

Persze 5v6-ban harcolni nem optimális (így a folyamatos fent lógásnak nem sok értelme), de csapatharc előtt vagy után meg lehet tartani a pontot addig is, míg a többiek visszajönnek.

Nem ez az egyetlen hiba az Overwatch-ban, a kettő közül ez a lényegesebb: a Lunar Horizon pályán akadhatunk be a második ponton a klipben látható járműbe:

Zappis (korábbi Florida Mayhem játékos) relatíve olcsón megúszta, hisz D.Va a robotjának elpusztításakor kiugrik belőle, így kiszabadult a “börtönből”.

Utóbbi hely elkerülésére, előbbi szitu D.Va vagy épp Pharah pick által való kezelésére biztatunk addig mindenkit, míg a Blizzard nem orvosolja a problémát.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva