Fortnite

Szombat este elszabadul a jeges pokol: Megvan az Ice Storm esemény pontos időpontja!


Meddig tart majd Ice King uralkodása?

Bár a leakerek egy jelentős része úgy gondolta, hogy csütörtök délután veszi kezdetét a legújabb in-game event. sajnos nem így lett. Nincs okunk azonban sokáig szomorkodni, hiszen január 17-én este 20:00-kor új “adás” jelent meg a tévéken: egy visszaszámláló! 

Úgy tűnik most már valóban elérkezett az Ice Storm esemény és kihívássorozat ideje. Epic Games egyik alkalmazottja (Nick Chester) retweetelte a Forbes.com Ice Stormmal kapcsolatos cikkét, így szinte hivatalos információként kezelhetjük: Január 19-én, szombaton 20:00-kor in-game eseménnyel rajtol el az Ice Storm Challenges! 

Mire számíthatunk?

  • A Polar Peak felett lebegő gömb és Ice King lesz a középpontban, érkezett is leak videó az event alatt lezajló animációról. (Ha nem szereted a spoilereket, ne nézd meg!)
  • Ismerjük a küldetéseket, illetve a várható jutalmakat is. 
  • Gyakorlatilag egy jéggel felturbózott Fortnitemares hangulatra készülhetünk, jégzombikkal. Egyelőre arról nincs információ, hogy ismét az összes játékmódban megtalálhatóak lesznek-e a lények vagy esetleg egy külön LTM-et szentel ennek eventnek az Epic Games.
  • Arról sajnos egyáltalán nincs információ, hogy Playgrounds módban nézhető lesz-e az esemény, reméljük erről ad majd ki tájékoztatást a cég.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva