Gaming

St4ck visszaült a trónra, megvan a világ első 4000-es Steam profilja


Kizárólag az arab játékos miatt kellett elkészíteni az új Steam ikonokat.

2018 nyarán még hatalmas verseny zajlott St4ck és Magic között, hogy ki éri el először a level 4000-et Steamen. A korábban sokáig rekordtartó St4ck hirtelen egy laza 120 szintes lemaradásba került orosz riválisával szemben.

Magic azonban a nagy roham után teljesen megállt. Augusztus óta egészen pontosan 0 szintet lépett profiljával. Az orosz játékos most is ugyanúgy 3846-on áll, mint tavaly nyáron.

St4ck azonban mostanáig fáradhatatlanul gyűjtötte a szinteket, és ezzel az első játékos lett a Steam történetében, aki átlépte a 4000-es határt.

És nagyon úgy tűnik, nem is akar leállni ezután sem. Szerdán érte el a mágikus 4000-es álomhatárt, és három nap alatt máris lépett 87 szintet a rekord óta. Kedvenc játéka a CS:GO, amelybe már 6500 óránál is többet beletett az elmúlt 3 év alatt.

A Steam természetesen próbálja tartani a lépést St4ck fejlődésével, a Steam ikonokat direkt 4999-es szintig előkészítették. Mást egyelőre nem fenyeget a veszély, hogy elérje ezt a szintet, lényegében külön St4cknek csinálták ezeket az ikonokat 4000 fölött.

És ti hogy álltok a Steam szintek tekintetében?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva