PUBG

A PUBG Corp. megerősítette: Nyugalom, jön a taktikai pajzs!


Azért reméljük, hogy nem kell már túl sokáig várni!

Emlékeztek még a páncélozott védőpajzsra, amit már lassan 1 éve mutattak be egy videóban? Azóta az adatbányászok is megtalálták a pajzsot a játékban, ám idővel szépen lassan más került a középpontba, hiszen azóta annyi probléma és annyi újdonság érkezett, hogy egyszerűen elfelejtődött a pajzs, pedig 2018-ra ígérték korábban.

Ennek most vége, ugyanis WackyJacky rákérdezett, a PUBG Corp. közösségi menedzsere, RoboDanjal pedig válaszolt is a kérdésére:

“Héj WJ! Noha eredetileg 2018-ra akartok kihozni a pajzsot, biztosítani akartuk, hogy teljesen balanszolva érkezzen meg a játékba. Időközben viszont változtak a prioritásaink és az optimalizációt és a stabilitást javítottuk, ennek ellenére teljes mértékben szándékozunk elhozni a pajzsot is a játékba.”

A pajzs tehát nem felejtődött el annak ellenére, hogy meg sem említették jó ideje. Az biztos, hogy a játékmenetre nagy hatással lehet, de rengeteg dolog függ attól, hogy milyen módon hozzák be. Ha nem lesz túlzottan OP, akkor valószínűleg nem fog túl sok vizet zavarni, de azért meg kell hagyni, hogy a nyílt terepen való áthaladáskor elég jól jöhet majd.

Íme a hivatalos videó a pajzsról:

Bekeményít a PUBG Corp.: Havas pálya, új tárgy és még sok más! – Minden infó az E3-as videóból!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva