Fortnite

Chainsaw, vagy Machine Pickaxe? – Láncfűrésszel bővítené a játékot a Fortnite közösség


Újból alkotott a Fortnite közösség, ezúttal egy farmolást könnyítő tárgyat terveztek.

A Fortnite mostanában egészen érdekes fegyverekkel és tárgyakkal bővül, ám ez az “érdekes” nem mindig jelent jót. Legutóbb például a Scoped Revolver miatt borult ki rendesen a közösség, a fegyvert ugyanis szó szerint senki sem kérelmezte, nem gondolták úgy a játékosok, hogy lenne rá igény. Végül szerencsére kiderült, hogy egészen használható fegyvert dobott össze az Epic, összességében nem váltja meg a világot, de ha esetleg találunk belőle a pályán, akkor könnyedén a hasznunkra válhat. Sajnos nem lehet okolni a játékosokat a rögtönítélő bíráskodás miatt, hiszen olyan tárgyak előzték meg a Scoped Revolver megjelenését, mint a Suppressed Sniper Rifle, a Boom Box, vagy az Infinity Blade.

Chainsaw – Reddit

A tendencia sajnos látszik, egyre sűrűbben esik abba a hibába a kiadó, hogy valamilyen szinten könnyíteni próbálja a játékmechanikát, valószínűleg azért, hogy még több játékos jusson sikerélményhez, így még többen ragadjanak bele a Fortnite világába. Ha pedig ezt a vonulatot akarja erősíteni az Epic, nos, akkor bizony hallgatniuk kellene a közösségre, ugyanis már a farmolást is könnyítené pár játékos, a Redditen ugyanis összedobtak egy tárgykoncepciót, ami végül is vállalható formában hozná el a játékba a láncfűrészt.

Az alap koncepciót a Gliders tárgyra alapozták, a láncfűrész (Chainsaw) ugyanis egy olyan tárgy lenne, ami ugyan megkönnyíti az életünket, ám egy tárhelyet mindenképpen elhasználna a felszerelésünkből ezért cserébe. Természetesen alkalmazható lenne játékosok ellen is, ebben az esetben kétszer annyit sebezne, mint egy normál Pickaxe, vagyis 40-et. Gyorsabban lehetne vele bontani a struktúrákat, valamint a kő és fém alapú természeti egységeket is. A fákat instant pusztítaná.

Reddit

Persze voltak olyan közösségi tagok is, akik nehezményezték a láncfűrészek használati tárggyá tételét, viszont kedvelték az ötletet, hogy valamilyen formában megjelenjenek a játékban, Így született meg az egyik tag “tollából” a “The Tree-Key” Pickaxe koncepció, amit szintén nagyon szívesen fogadnánk a játékba. Több színben és saját animációkkal érkezne, így szinte biztos, hogy Legendary skinként lehetne megvásárolni az Item Shopban.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva