Counter Strike

Jönnek a ZywOo matricák, elképesztő carry volt az EU Minoron


A Vitality sztárja késsel, pisztollyal, AUG-gal és AWP-vel is megállíthatatlan volt, jöhet a Major!

Az ENCE győzelme mögött egy hely még azonnali Majorra jutást kínált az európai Minor csapatainak. A torna utolsó meccse, a Vitality vs. North döntött róla, melyik csapat jut ki egyből a Majorra, és kinek kell pótselejtezőn tovább harcolnia?

A meccs hőse egyértelműen a franciák új csodagyereke, ZywOo volt.

A mindössze 18 éves francia zseni egymaga cipelte hátán a Vitality teljes csapatát, amit a statisztikák is tökéletesen alátámasztanak.

A három map során +31-es K/D különbségig jutott, és 1,56-os ratinget ért el. Mögötte a csapat második legjobbja már csak +2-es K/D-t és 0.96-os ratinget hozott. ZywOo egyébként az egész torna legjobb játékosa lett végül.

12 mapon 1,36-os ratinget átlagolt, +81-es K/D különbséget hozott, 8 darab 1vX szituációt oldott meg és a nyitó párharcok 70%-át megnyerte.

Elképesztően színes és változatos lőlap, ami igazolja a fiatal srác képességeit, és hogy megérdemli első Major matricáját a játékban.

ZywOo a North elleni meccsen pisztollyal és késsel is villant, …

… AUG-gal is laza 4K-t lőtt full fegyveres kör ellen, …

… és AWP-vel is képes volt eldönteni még a legfontosabb köröket, a mappontokat is.

ZywOo remeklésével tehát a Vitality jutott tovább az ENCE mellett, az EU Minor mezőnyéből. A pótselejtezős helyet pedig a North érdemelte ki, ők a másik 3 Minor harmadik helyezettjeivel még újra pályára lépnek.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva