Fifa

10 játékos a topligákból, akiknek már rég In-Form lapot kellett volna kapniuk

Drag - Csető Zsolt - 5 éve Címkék: FUT,

Vajon mikor veszi észre őket az EA Sports?

Minden olyan futballista természetesen nem kaphat kitüntetést a FIFA Ultimate Teamben, aki kicsit is jól látszik, hiszen a Team of the Week-helyek limitáltak, így mindig vannak kimaradók – pláne úgy, hogy egy csapatból jellemzően mindig csak egy játékos kerülhet be a hét csapatába.

Vannak azonban olyanok, akik nagyon erős szezont futnak eddig, mégsem érdemeltek még ki In-Form kártyát az EA Sports-tól.

Az alábbiakban összegyűjtöttünk nektek 10 olyan játékost az öt topligából, aki szerintünk simán rászolgált már egy In-Formra.

Cristiano Ronaldo

Hiába a Team of the Year-szereplés, a hét csapatába eddig még egyszer sem került be a szezonban CR7. Pedig a góljainak számára nem lehet panasz: már 14-nél jár a bajnokságban első Juve-idényében. De úgy tűnik, hogy a FIFA 19 címlapsztárjától mintha eltávolodott volna az EA a legutóbbi botránya óta.

Sergio Agüero

A gólkirályi címért idén nem biztos, hogy harcban lesz a Manchester City első számú gólfelelőse, de Agüero azért így is termelt 10 gólt a szezonban – pont annyit, mint a csapat másik legeredményesebb játékosa, Sterling. In-Form bácsi mégsem gyütt’ eddig…

Callum Wilson

Egy újabb 10 gólos csatár a Premier League-ből, aki eddig egyszer sem lett kiemelve a teljesítménye miatt a FIFA 19-ben. Ez már csak azért is fura, mert tavaly úgy tűnt, hogy valaki nagyon szeretheti a Bournemouth-t az EA Sports-nál, mert gyanúsan sokszor adtak játékost a Team of the Weekbe.

Krzysztof Piatek

A lengyel támadó kiváló szezont fut a Genoával, mert bár csapata csak az alsóházban szerénykedik, ő maga már nem kevesebb mint 13 gólnál jár a Serie A-ban.

Arkadiusz Milik

Egy újabb lengyel a Serie A-ból, aki kicsit méltatlanul lett elfeledve. Pedig Milik már 11 gólnál jár a bajnokságban ebben a szezonban, ennél többet pedig semelyik másik Napoli-játékos nem szerzett.

Wahbi Khazri

Nem kizárt, hogy a Saint-Étienne idén a BL-helyért harcolhat majd a francia bajnokságban, ez pedig nagyban köszönhető a tunéziai csatárnak, aki már 12 gólt szerzett ebben a szezonban.

Sebastien Haller

A Frankfurtnak erősen kinéz az európai kupaindulás a következő szezonban az eddigi Bundesliga-évad alapján, a csapat húzóembere pedig a francia Haller, aki 10 gólnál és 8 gólpassznál jár már az idényben.

Maximiliano Gomez

A kiesés ellen küzdő Celta Vigo kapcsán elsőre mindenkinek Iago Aspas jut az eszébe, aki két In-Formot is kapott már idén. Pedig csapattársa, Gómez mindössze egyetlen góllal szerzett kevesebbet, mint a spanyol támadó, gólpasszokban pedig egyértelműen jobban áll nála.

Borja Iglesias

Az Espanyol első számú gólfelelőse már 9 találatnál jár a spanyol bajnokságban, aminél csak négyen tudnak többet felmutatni a szezonban. Ez azonban úgy tűnik, önmagában még nem győzte meg az EA Sports-ot.

Roger

Végül, de nem utolsó sorban egy újabb La Liga-játékost választottunk, méghozzá szintén az alsóházból: nevezetesen a Levante csatárát, Rogert, aki 9 góljával mindent megtesz azért, hogy csapata elkerülje a kiesést.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva