PUBG

Még meg sem jelent, de már koppintja a Fortnite-ot a PUBG Lite


Ismét a PUBG Lite van terítéken.

A PUBG Lite pár napon belül ismét visszatér, hiszen az első trailer lerántotta a leplet a kezdődátumról. A PUBG Corp. lelkesedését jól mutatja, hogy egy újabb videót tette közzé, ami ezúttal a játékmenetet mutatja be.

Egyből feltűnik, hogy a hivatalos bemutatóvideóban egy csontvázruhát használtak a készítők. Ilyet még nem láttunk ezelőtt, de a rajongók egyből kiszúrták, hogy ez bizony a Fortnite-ban az egyik legritkább és egyben legdrágább skin, a Skull Tropper másolata. Mindenki döntse el magában, hogy mekkora mértékű lopásnak tekinthetünk egy csontvázruha lemásolását, elvégre a PUBG-Fortnite perből sem lett semmi.

Ismerős?

A videóban a lootolást mutatták be, ami nagyban megegyezik a PUBG PC-s verziójával. Sajnos arról továbbra sincs semmi infó, hogy az európai szerverek mikor jönnek, ha jönnek egyáltalán, hiszen a nemzetközi startot illetően meggondolták magukat út közben, legalábbis egyelőre. A kérdés viszont jogos, lehet hogy ezzel a verzióval akarnak a Fortnite ellen nekimenni és ide is várhatjuk a különféle banán skinekhez hasonló őrületeket?

Ezt láttad már?

Univerzális PUBG balhék: Az 5 leghíresebb pillanat, amikor élőben bannolták a streamereket

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva