Counter Strike

Lezajlott a titánok harca magyar változat: a HoP e-Sport csúnyán megverte a BP5-t


Kevésbé lett izgalmas a rangadó, mint vártuk.

Tegnap este csapott össze a két rivális csapat az ESEA Advanced ligájának keretei közt. Nem csak amiatt várta mindenki ezt a mérkőzést, mert ez a két profi csapat játszik itthon jelenleg, hanem mert a két együttes között komoly személyes ellentétek is vannak. Persze BO1-nél azért elég random lehet egy meccs kimenetele, ez alapján korai még ítélni, hogy ki a legény a gáton. A HoP csapatkapitánya, hussaR szavait idézzük:

“Igazából nagyon fel voltunk pörögve, hiszen DEv “kedves szavai” pl.: TOP 3-ban sincsenek a magyar mezőnyben, azért bent maradtak a fejekben. Meg lett nézve hogy milyen stílusban játszanak, tudtuk mire számíthatunk. Torzsinak nagyon jól ment, jó meccs volt, viszont az az elthrowolt kör elég kiégetős volt. Jó meccs volt, bár ennél szorosabb meccsre számítottam legbelül.”

A késkört a BP5 nyerte meg, bodito 4-et szúrt rajta, így ők választhattak oldalt, emiatt CT-ben kezdtek. Innentől kezdve azonban megmutatták magukat torzsiék, folyamatosan hozták a köröket. Torzsi a negyedik körben ismét egy hihetetlen fraget lőtt:

A BP5 kétszer került itt nyert-bukott szituációba, tovább rontva az esélyeiket. Majd a HoP elég magabiztos félidőt kezdett el kialakítani, 10:1-nél er9knek sikerült leszúrnia flasht:

Majd a következő körben megszerezte a BP5 a második körét, egy 1v2 kíséretében:

A félidő utolsó körét azonban eldobta magától a HoP e-Sport. Rámentek ketten késelni az 1v4-ben maradó DEvre, aki emiatt le tudta hozni a lehetetlent:

A meccs végi interjúból ki is derült, hogy itt hussaR és kory kicsit felkapták a vizet, nem is értették, hogy mi történt. Ez elég is volt arra, hogy T oldalon a BP5 elkezdje összeszedni magát. Ekkor jött egy kis időkérés, ahol mindenki lehiggadt, ezek után újra a HoP játszótere volt a map, gyorsan le is zárták a mérkőzést. Azért torzsi lőtt még egy brutál AWP nozoomot. Iskolapéldája, hogy éles meccsen beadja a pánik lövést:

Összességében tehát jóval erősebb volt a HoP e-Sport. Ebben talán az is közrejátszhatott, hogy a mapot 48 órával a kezdés előtt vétózzák ki a csapatok, tehát volt idő készülni egymásból, és ahogy hussaR-ékat ismerhetjük, akár éjt nappallá téve demóznak.

hussaR interjú a meccs után:

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva