Counter Strike

Csak most kaptuk meg a 10 Year Veteran Coint, de már a 15-öt is megtervezték


A hivatalos számolási rendszer alapján csak 2023-ban kapjuk meg, de vannak akik nem bírnak odáig várni.

A Veteran Coin egyfajta emlékérem, mely bizonyítja tulajdonosa játékban eltöltött idejét. A CS:GO játékosok nem is olyan régen, 2018 decemberében kapták meg a 10 éves évfordulóra emlékeztető 10 Year Veteran Coint.

Hogy miért csak most?

Jogos a kérdés, hiszen a Steam is, és a rajta fellelhető első Counter-Strike is 2003-as születésű. Ennek fényében 2018-ban már a 15 éves emlékéremnek kellett volna jönnie. A csavar ott található, hogy a Steam csak 2008 óta tartja nyilván a játékokban eltöltött óraszámokat.

Vagyis 2008 előtt bármennyit is játszottunk 1.6-al, semmi nyoma nincs.

A Veteran Coinnak pedig pont ez az egyik legfontosabb feltétele. Először is kell hozzá ugye egy Steam account, kell hozzá egy bármilyen Counter-Strike a könyvtárunkba, és legalább egyszer játszanunk is kell vele. Ennek nyomon követéséhez kell az óraszám nyilvántarts, ezért csak 2008 óta létezik a Veteran Coin időszámítás.

A 2018-ban kiküldött 10 Year Veteran Coin tehát teljesen jogos, de vannak akik már most a 15 éves érem felé kacsintgatnak. Elképzelésük szerint a 5 Year Veteran Coin mintájára ismét kést kellene szerepeltetni a jelvényen, ezúttal azonban Karambitot. A színvilágot pedig lilába borítani a sárga és a piros tematika után:

 

2023 még nagyon messze van, de akinek a 10 éves emlékérmet elküldte a Valve, az már most számíthat a 15 évesre is, akárhogy is néz majd ki.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva