Fortnite

Egészségügyi reform: medical box koncepcióval és campfire buffal vinné véghez programját a közösség


Érdekes ötlettel állt elő egy rajongó.

Mostanában igencsak gyakran variál az Epic Games a játék egészségügyi részén (a pajzsot és életet befolyásoló dolgokra gondolunk): a mini shield nerfek után tegnap megcserélték azok előfordulási arányát a nagy shieldével.

Nem úsztuk meg a tömeg vaultolást: 3 tárgytól is el kellett búcsúzni – Éles a v7.20 content update!

Ha már ennyire középpontban van a téma, gondoltuk előkapunk egy közösségi koncepciót, mely a Medical Box nevű tárgyat vezetné be a játékba.

A töltényes ládákhoz hasonlóan működne: a pályán szétszórva lenne itt-ott, kinyitva pedig egy random gyógyító/pajzsot adó tárgyat dobna (bandage, med kit, shield potion, stb.), így nagyobb lenne az esély arra, hogy minél tovább túléljünk a játék során.

Nem ez az egyetlen ötlet, ami az interneten kering: az egyik játékos a Cozy Campfire-t buffolná.

Legyünk őszinték: a rare tárgy amúgy is ritkán fordul elő, akkor is igazán squadban vagy duóban éri el a ritkasági szintjét, ahol egyszerre többen élvezhetjük ki a meleg tűz gyógyító hatását.

Egy apró buffot olvashatunk a képen, mely a következő: ha az életpontunk eléri a 100-at, akkor a maradékot pajzsba tölthetné a tábortűz.

Nem egy világmegváltó ötlet, – jó párszor olvashattunk már ilyesmit, és a Slurp Juice is ezen az elven működik – de véleményünk szerint pont ez, amire szüksége van a Campfire-nek ahhoz, hogy felnőjön ritkasági szintjéhez.

Reméljük az Epic Games ezúttal is figyel a közösségre!

Borító

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva