Counter Strike

Így néz ki a CS:GO, ha Unreal Engine 4 motor fut a játék alatt


Hobbi projektnek indult, végül egy teljesen játszható CS:GO változat lett az eredmény.

A CS:GO hátterében futó motor örök vitatéma a közösségen belül. Sokak szerint teljesen jó a mostani engine, mások már alig várják, hogy új alapokra helyezzék kedvenc játékukat. Egyelőre úgy tűnik, utóbbi lesz a végső befutó.

Pár hónapja ugyanis megjelent az első bizonyíték az új, Source 2 motor érkezésére:

Ezzel azonban a vita korántsem dőlt el, az nem is a CS:GO közösség lenne! Csupán más irányt vett. Innentől nem azon vitatkoznak, hogy kell-e új motor, a jelekből ugyanis az látszik, hogy lesz.

Most már az a kérdés, elég jó-e a Source 2? Vagy inkább a mostanában virágzó Unreal Engine 4 kellene a CS:GO alá is?

Az UE4 olyan játékok motorjaként ismert, mint a PUBG, vagy a Fortnite, így nem is lenne őrültség adni neki egy esélyt. Sőt, lehet kevesen tudják, de fragmovie-k során gyakran ültetik át erre a motorra a játékot. Szóval az is lehet, hogy már láttatok Unreal Enginge 4 + CS:GO keresztezést, például ebben a friss videóban:

Ez persze csak egy videó, nem igazi Gameplay, igen ez igaz.

De most jön a csavar, igazából már a teljes gameplay átültetés is készen van!

A CS:GO-t már kb másfél éve átültették Unreal Engine motorra, mint rendes játék. Pályákkal, BOT-okkal, HUD-dal, hangokkal, animációkkal. A dolog persze csak hobbi projektnek indult, így nem próbálható ki, nem lehet sehol letölteni, de készen van. És a videót elnézve lehet érdemes lenne komolyan is fontolóra venni a dolgot.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva