Gaming

Ez nem vicc! Esportot csinálnak a Farming Simulatorból, 80 milliós versennyel indítanak


250 ezer eurós lesz az összdíjazás a Farming Simulator ligában.

Aki jártas a témában (mert biztos vannak olyanok), az tudja, hogy a Farming Simulatorban már voltak próbálkozások arra, hogy versenyszerű módja is legyen a játéknak.

Ez többé kevésbé sikerült is, hisz volt már egy Farming Simulator liga, melyben bálapakolásban mérkőzhettek meg az ellenfelek.

Nehéz elképzelni? Elhisszük.

Itt egy szemléltető videó, tényleg érdemes belenézni!

Ez azonban már csak a múlt, a fejlesztők ígérete szerint. Azon kívül, hogy természetesen váltanak a Farming Simulator 19-re, a bála rakodást valamilyen 3v3-as “kompetitív” mód váltja fel. Kíváncsian várjuk mi sül ebből majd ki.

A GIANTS Software semmit nem bíz a véletlenre, nem kisebb cégekkel léptek partnerségbe, mint az Intel, Logitech G, Noblechairs és a Nitrado, hogy a lehető legjobb élményt hozzák el a játékosoknak, és a nézőknek egyaránt.

“A kompetitív földművelés, valami olyasmi, amit a játékosok már évek óta csinálnak, de még sosem tehették ezt igazi esporthoz méltó körülmények között. Rengeteg esport őrült van a cégnél, akik már alig várják, hogy megmutassák a világnak, a földművelés lehet kompetitív és szórakoztató egyszerre.” – így vélekedik a fejlesztő csapat első embere, aki nem mellesleg az esport osztály vezetője is.

A liga 10 tournamentet foglal majd magába Európa területén. A szezon végén a legjobb csapatok küzdhetnek majd meg a Farming Simulator bajnoki címért, ahol a 250 000 dolláros liga első helye  100,000 eurót vihet haza! Ez fortintra átszámolva 80 milliós összdíjazást jelent, ebből 32 millió az első helyezetteké.

Ennél érdekesebb koncepciót aligha tudnánk kipróbálni, úgyhogy izgatottan várjuk, hogy hogyan fog kinézni mindez a gyakorlatban! Ti szerintetek van ennek jövője? Esetleg érdekeltek vagytok a témában? Osszátok meg velünk kommentben a véleményeteket!

Ezt olvastad már?

Itt a TOP 20 legjobban fogyó játék 2018-ból

Magyar Xbox közösség: mindent a kedvenc konzolodról. Hasznos infók, tanácsok, adás-vétel, humor, dühöngő! Csatlakozz ITT

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva