Counter Strike

Bundáért kibannolt játékos ellen kapott ki a HoP e-Sport tegnap este!


Fájdalmas vereség az ESEA Advanced ligájában.

A PEEKERS csapatnév gondolom nem jelent sokat túl sok embernek. Benne viszont ott van fxy0, a francia játékos akit kb. 4 éve permázott ki a Valve, mert akkor az Epsilon játékosaként megbundáztak egy meccset, szintén ESEA-n. Egy masszív francia felállásról van szó, a többiek viszonylag ismeretlenebb nevek. Ennek ellenére ellátták a baját a HoP e-Sportnak Cachen. AZ 5:10-es félidő még simán hozhatónak tűnt, bár a mieink CT oldalon hoztak öt kört, ami picit aggasztó. Ezek után a támadó oldal nem is jött össze, csupán 4 körre futotta onnan. Fájdalmas vereség, ugyanis minden meccs számít, mivel csak a top 8. kap pénzdíjat, illetve csak a legjobbak jutnak fel az MDL divízióba, ami már az ESL Pro League előszobája. A csapatkapitányt, hussaR-t kérdeztük az összecsapás kapcsán:

Igazából szerintem egyszerű a képlet, aimban elég jók voltak főleg fxy0. CT-ben pedig nem tudtunk mit kezdeni velük, pedig szinte mindig midre mentek és semmi extra dolgot nem csináltak. A következő gamekre kell koncentrálnunk, és javítanunk kell a hiányosságainkat.

Még semmi sincs veszve, 2:2:0-val állnak a srácok, azaz két győzelem-két vereség a mérleg, rengeteg csapat áll még így, most a 31. helyen vannak. A Budapest Five az 52. hekyet foglalják el, 1 győzelem-2 vereséggel. Fontos, hogy a körarány is számít, tehát full tryhadban kell nyomni.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva