Fortnite

Új szettre ébredtünk – Megérkezett Tech Ops és a taktikai felszerelései


Egy új, középkategóriás skin debütált a mai nap az Item Shopban.

Akik imádták régen a Splinter Cell szériát, vagy csak szerelmesei a taktikai kütyüknek és a katonaéletnek, biztosan örömmel fogadták a legújabb Item Shop ciklust, ugyanis megjelent egy teljesen új Outfit, a Tech Ops, valamint egy hozzá kapcsolódó szettet is kaptunk, exkluzív Glidert és Harvesting Toolt.

A Tech Ops és a hozzá tartozó Item Shop elemek – Epic Games

Ezúttal nem volt szerencséje az Epic Games-nek, nem sikerült teljesen elrejteniük a v7.20-as ciklusba szánt skineket, Lucas7Yoshi ugyanis előre jelezte a Tech Ops érkezését. Azt ugyan nem lehetett tudni, hogy mennyibe fog kerülni a skin, de most már hivatalos, az 1200 V-Bucks-os csapatba csatlakozott az új karakter. Személy szerint kicsit becsapósnak érzem a hivatalos Epic Games bejelentéseket, a világoszöld háttérrel ellátott promókép félrevezető lehet, könnyen azt hihetik a játékosok, hogy egy Uncommon, zöld ritkaságú csomag érkezett a kliens boltjába.

Maga a skin kék, vagyis Rare ritkaságú és értékű, ami azt jelenti, hogy egy exkluzív Back Bling is jár a karakterhez, ami nem más, mint a Capacitor, így a Back Bling gyűjtőknek is érdemes lesz egy pillantást vetni az új tartalmakra.

Capacitor Back Bling – Battle Bus.org

Az Armature névre keresztelt Pickaxe viszont tényleg Uncommon, vagyis zöld tárgybesorolást kapott, így akinek az tetszett meg a szóban forgó szettből, azt 500 V-Bucks fejében fogja tudni a gyűjteményéhez adni. A szett tematikus Glidere, a Coaxial Copter már más tészta, egyértelműen a szett legértékesebb darabja, ez ugyanis lila, vagyis Epic besorolást és egy borsos 1200 V-Bucks-os árat kapott.

A teljes Tech Ops szettet tehát 2900 V-Bucks-ért szerezhetjük meg az Item Shopból.

Ezzel pedig már csak 3 olyan tárgy maradt a forrásfájlok között, amit Lucas7Yoshi előrejelzett, de még nem voltak megvásárolhatók a játékban!

Íme a tweet, amiben listázta Lucas a v7.20 várható Item Shop tartalmait:

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva