Counter Strike

A North elindította #StopToxicity kampányát a CS:GO közösség megnevelésére


Miután a szurkolók azt kívánták, bár mindegyikük meghalna a vereség után, a csapat felvette a kesztyűt a túlzásba eső szurkolókkal.

Korábban már írtunk a North és a szurkolók összetűzéséről, mely az elmaradt Minor továbbjutás után alakult ki. A “szurkolók” mondjuk lehet erős kifejezés olyanokra, akik azt kívánják, bárcsak “rohadtul meghalnátok mind”… Maradjunk inkább a “fogadásukat elvesztő, ezért nagyon mérges csőcselék” kifejezésnél.

Na tehát a közösség fent említett tagjai hívták életre a North legújabb kezdeményezését, a #StopToxicity kampányt.

A dán csapat azt reméli, ezzel sikerül majd csökkenteni a toxic viselkedést a profi játékosok felé.

Első lépésként a játékosok mezére került fel a kampány jelszava, hogy felhívja az emberek figyelmét a kezdeményezésre.

A kampány mögötti motivációról így nyilatkozott a csapat.

“A közösség segítségét kérjük, hogy kiirthassuk a toxic viselkedést. Ezzel a hashtaggel bárki reportolhatja a toxic tagokat, akiket így kitilthatunk csatornáinkról, rontsák inkább máshol a levegőt. Tudjuk, hogy nem fog könnyen és gyorsan menni, de ki akarunk állni a változás mellett.”

A kezdeményezés bőven követendő példa lehetne a többi profi csapatnak. Rövid távol ugyan ki kellene bannolni pár kötekedő, toxic alakot a csatornákról, de hosszú távon jobb hangulat lenne elérhető.

Fontos, hogy nem a jogos kritikákkal szeretne szembe menni a csapat. Csak a feleslegesen túlzó, rákos megbetegedést és halált kívánó kommentelőket szeretnék eltávolítani.

Reméljük sokan csatlakoznak majd a #StopToxicity projekthez és tényleg formálódik majd ennek hatására a közösség.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva