Counter Strike

69 körös lett az új FaZe első Bo3-as meccse, két hosszabbításos mapot is elbuktak


Második LAN-ját sem kezdte jól az új FaZe lineup, ezúttal a Cloud9 verte meg őket.

Az IBP Masters alatt már megcsodálhattuk az új FaZe teljesítményét, finoman szólva sem értek még össze a srácok. Kétszer is kikaptak a Ghost ötösétől, és csak a Luminosity-t tudták megverni az egész versenyen.

Most az ELEAGUE meghívásos versenyén javíthattak volna a pocsék bemutatkozáson, de eddig ez sem akar összejönni.

Első ellenfelük a Cloud9 mixgyanús ötöse volt, és még velük sem bírt el az “európai All Star”. Pedig a tavalyi Major győztes együttesből már csak RUSH és autimatic tartja magát a C9-ban. Melléjük verődött még a csapat nélkülivé váló flusha és kioShiMa, valamint előszedték az USA mezőny egyik középcsapatából Zellsis-t.

A végeredmény 2:0 lett a Cloud9 javára, de a mapok igazán szorosan alakultak mindkét alkalommal.

Előbb 15:19, majd 16:19 döntött az USA csapat javára, mindkettőben jókora FaZe comebackkel. Overpass-on 9:15-re vezetett a C9 CT oldalon. A FaZe azonban összehozta a kb lehetetlent, és zsinórban 6 Terror kört megnyerve döntetlenre mentettek, hogy aztán a hosszabbításban kikapjanak. Ugyanez történt Mirage-on is, ott is 9:15-ről áltt fel a FaZe, és ott is kikaptak a ráadásban.

A vereség mellett mindenesetre biztató jel a FaZe rajongóknak, hogy bár NiKo irányít, a teljesítménye még mindig az egyik legjobb a csapatban. A második legtöbbet fragelő játékos pedig pont az új fiú, AdreN.

Vagyis az IGL csere és az új igazolás is jól szuperál eddig, már csak a meccseket kellene megnyerni.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva