League of Legends

Kutyák kontra macskák?! A 2019-es Versus esemény igazán rendhagyó lesz


Meglehetősen érdekes évnek nézünk elébe!

Újabb nap, újabb fejlesztői napló a Riottól, ezúttal a Skinek és Események témakört vesézte ki I am Carlos. Az idei év telis tele lesz újdonságokkal, na meg közkedvelt visszatérőkkel. Ami biztos, hogy idén is kapunk majd egy csomag PROJECT, Arcade és Star Guardian skint, de természetesen ezek mellett néhány meme-et is igyekszik majd kivégezni a Riot.

I am Carlos külön kiemelte, érkezni fog Nunu, Shaco, Zilean, de még Ivern is!

De talán a legérdekesebb eleme az idei évnek a Skinek köré épített események lesznek. Tovább fognak dolgozni a High Noon tematikán, amit a tavalyi évben egy egészen új, démoni irányba vitt el a kiadó Lucian és Thresh skinjeivel. 2019-ben sem marad el a Versus event, ami eddig meglehetősen komoly hangvételű eseménynek minősült. Először Riven és Yasuo csatájának végkimenetelét dönthette el a közösség, majd pedig Garen és Darius örökös ellentétének lezárásáról is dönthettek a játékosok. I am Carlos kiemelte, az idei Versus Event igazán rendhagyó lesz!

A szigonyból és a fülekből ítélve mintha Fizz bújt volna kutyabőrbe – Riot Games

Sokkal lazább témát fog kapni az idei Versus, a téma pedig a kutyák és a macskák ellentéte lesz. Ki fog tehát derülni, hogy a League of Legends játékosközössége inkább macskásnak, vagy kutyásnak mondható. Ami viszont még érdekesebbé teszi az új Versust, hogy mindezt skinekkel is erősíteni fogja a kiadó, így hát biztosan érkeznek új kutyás és macskás skinek a játékba.

A Shounen teaser – Riot Games

Ami még biztosan érkezik az év első felében, az egy Shounen Anime-stílusú esemény, amiről ugyan Carlos sok mindent nem mondott még, csak annyit, hogy az új hős is érintett lesz benne, így valószínűleg az új Mage Support megjelenése környékén várható majd az említett új esemény.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva