Overwatch

Túltolták Reapert? Egyre többen panaszkodnak a “megölhetetlen” hős miatt


A Blizzard alaposan túllőtt a célon - legalábbis elsőre úgy tűnik.

Csütörtökön beköszöntött a Lunar New Year 2019, mely alapvetően a berakott 8 skintől volt hangos elsőre – fontos hangsúlyozni, hogy elsőre, ugyanis azóta leginkább Reaperrel van elfoglalva a közösség.

Az idősödő Reyes jókora buffot kapott: 30%-ről 50%-ra növelték a beépített lifestealt.

Nagy utat jártunk be ilyen téren, ugyanis régebben az áldozatai lelkét fogyasztotta el és töltötte vele vissza az életpontját, ezen könnyítettek jó pár frissítéssel ezelőtt, mely számot most majdnem megduplázták.

Túllőtt volna a Blizzard a célon? Könnyen lehet – legalábbis a játékosok nem elégedettek, az Overwatch fórumán nem tetszésüket fejezték ki néhányan.

Kétségtelen tény: baromi nehéz megölni, ráadásul Wraith képessége kicselezi a CC-ket is, így nem a világ legegyszerűbb dolga kiszedni a karaktert.

Közületek is sokan osztják a külföldi véleményeket, a tegnapi nap során jó pár poszt szólt arról, mennyire túltolta a Blizzard a buffolást.

Meglátjuk, hogy a fejlesztők is hasonló véleményen vannak-e. Jó eséllyel azért még egy ideig kivárnak, hogy kellő mennyiségű adat alapján dönthessenek arról, hogy szükség van-e gyengítésre vagy sem. Egy biztos, a közösség tetszését nem igazán nyerte el ez a fajta változtatás.

Borító

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva