Counter Strike

Pasha még csak 3 hete streamel, de máris megadta magát a Fortnite-nak


A profi CS:GO-ból érkező streamerek valamiért nem képesek a végletekig kitartani egykori kedvencük mellett.

Shroud példáját azt hiszem senkinek sem kell bemutatni. Miután felhagyott profi CS:GO karrierével, szinte elő sem veszi már a játékot. PUBG és CoD pörög leginkább, de kis túlzással szinte mindenbe belekóstolt már a Rainbow Six-től a RoE-ig.

A közönség kedvence, a korábbi Virtus.pro játékos pashaBiceps most szintén elindult az ex-profi streamerek rögös útján.

Az eddigi 24 napból minden streameléssel töltött idő CS:GO-val telt. Papito azonban most gondolt egyet, és egy shroudos mozdulattal 180°-os fordulatot vett. És természetesen mi más is mozgathatta volna ki komfort zónájából, mint a jelenlegi legnépszerűbb Battle Royale, a Fortnite.

Pasha szemmel láthatóan élvezte a dolgot, és nem is ment neki annyira rosszul. A lövedék fizikáját viszonylag hamar sikerült elsajátítania, de a lootolás és az építés is egész jól ment.

Hogy miért érdekes és elgondolkodtató ez az egész?

Egyrészt azért, mert pasha számai azt mutatják, a Fortnite streamre sokkal nagyobb az igény nála, mint a CS:GO adásokra. A stream alatti nézőszám simán verte a CS:GO stream nézőszámait. Twitch-en az elmúlt napok visszanézései alapján már most veri a CS:GO-s streameket a mai Fortnite. Saját Twitterén 2019 legnépszerűbb szöveges bejegyzései közé tartozik a poszt, amiben erről beszélt.

Vagyis hiába nem próbálta még soha, hiába a CS:GO miatt követik őt, ha Fortnite-ozni kezd, nőni kezdenek a számok. Másrészt ha megnézzük a CS:GO streamek globális számait, legyen szó akár NiKo-ról, akár s1mple-ről, akár FalleN-ről, meg sem közelítik a Fortnite számokat. A CS:GO streamek éppen ezért, leginkább a közvetítésekre korlátozódnak. Mivel a random FPL és ESEA meccsekre alig kíváncsi valaki, szinte már alig marad igazi CS:GO streamer a Twitch-en, aki jó számokat tudna felmutatni.

Pasha most belekóstolt a váltásba, és valami hasonlót élhet át, mint amin shroud is átesett.

15 évet fektetett egy játékba, amiben a legmagasabb szintre jutott, mint versenyző. Azonban mint streamer, más játékok irányába kell nyitnia az élvezetes műsor, a nézői igények és főleg a nagyobb nézettség miatt.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva