Overwatch

Ez nagyon sima volt: Lü Bu Reaper kilométereket vert az összes többi Lunar New Year skinre


Mutatjuk szavazásunk végeredményét.

Csütörtökön kezdetét vette az Overwatch legújabb eseménye, a Lunar New Year, mellyel 8 vadonatúj skin került be a játékba.

Szokásunkhoz híven ezúttal is kíváncsiak voltunk arra, hogy szerintetek melyik sikerült a legjobban – szimpla információ, érdekesség, vagy akár irányadás annak, aki bizonytalan abban, hogy melyik skinre csapjon le az event végéig.

Overwatch Lunar New Year 2019 szavazás: melyik új skin lett a legkomolyabb?

Köszönjük a szavazatokat, mutatjuk a végeredményt!

Túltolták Reapert? Egyre többen panaszkodnak a “megölhetetlen” hős miatt

Amint látható Reaper nem csak a pályán tarol mostanság: övé lett a legjobban sikerült skin szavazóink szerint – nem kevesebb, mint 51.9 százalékkal!

Őt követte Zhuge Liang Zenyatta jókora lemaradással – ő a voksok 13.5%-át zsebelte be.

A dobogó alsó fokán pedig Hong Glidong Tracer végzett a szavazatok 8.9%-át maga mögött tudva.

A legnépszerűtlenebb ezúttal Zhang Fei Torbjörn lett: alig tudott egyetlen százaléknál többet elérni a szimpátia szavazáson.

A tematikát véleményünk szerint elég jól eltalálta a Blizzard, azonban a skinek minősége nem lett az igazi – ezt egyrészt a szavazatok mennyisége is mutatja (jóval kevesebb érkezett, mint általában szokott lenni), másrészt az is, hogy nem lett kiegyensúlyozott a végeredmény, Reaper nagyon elhúzott.

Nos nem olyan egyszerű azonos minőséget produkálni, és a kiadó elég magasra teszi általában a mércét – néha 1-1 gyengébb felhozatal azt gondolom bocsánatos bűn. Majd talán jövőre!

Borító

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva