Fortnite

Az év átverése: Azt hitte új gépet kap, ezért szétverte a sajátját


Csúnya átverés, ami egy számítógép "életébe" került.

Még mindig vannak jó páran, akik azzal töltik az idejüket, hogy a kezdő, általában hiszékeny fiatal streamereket verik át különböző módokon. Mr. Beast neve egész biztosan sokaknak ismerős lehet. Ő az a fiatal srác, aki több tízezres donate-eket szokott küldeni a streamereknek.

A híres Mr Beast

A 20 éves youtuber, állítása szerint 500 000 $-t (~140 millió forint) költ minden hónapban, így bőven marad pár ezer dollárja a donate-ekre. Emiatt gyakran használják a nickjét átverésekre, ám ezeket a kamuregisztrációkat sokszor nem tudják megfelelően kiszűrni a streamerek a közvetítés hevében. Hazánkban is éltek már vissza Mr Beast nevével, még KriszhAdvice is bedőlt neki annak idején, neki 10 000 $-t ígértek, ha megnyeri a következő meccsét.

Most viszont nem csupán egy ártatlan kihívásról van szó, hanem egy fiatal Fortnite streamernek azt ígérték, hogy kap egy vadi új full extrás gépet 5 000 $ értékben, ehhez viszont szét kell vágnia a jelenlegi konfigurációját. A tizenéves fiatalnak nem kellett több, átadta a kamerát az édesanyjának, majd teleengedte vízzel a gépét és rakott bele tusfürdőt.

Az utolsó szavai azok voltak, hogy “reméli ez nem egy átverés”.

A fiatal streamer azóta letörölte csatornáját a Twitch-ről és minden clip eltűnt, de szerencsére időben le lett mentve az eset:

Ezek után pedig szétverte a gépházat baseball ütővel, majd nekiesett egy machetével is. Természetesen csak egy kamuregről ajánlották neki az óriási donate-et az események után pedig semmit nem kapott.

Azt nem igazán értjük, hogy az anyja miért asszisztált ehhez az egészhez, de könnyen lehet, hogy megörült, hogy a fia így kevesebbet fog Fortnite-ozni. Az biztos, hogy az anyuka sem igazán érezte át a helyzet súlyát.

“Remélem ez igazi haver, ha nem, akkor a fiam egész este sírni fog.”

A fiatal srác így gép nélkül maradt, viszont megtanulta a leckét, hogy nem minden feltétlenül igaz, ami az interneten van, főleg a twitch esetén.

Ezt olvastad már?

Itt az ideje leváltani a battle royale-t?! – Shroud már temeti a műfajt

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva