Fortnite

Mr Beast nyilatkozott a szétvert gép ügyében


Sokan úgy gondolják, hogy neki kellett volna megtéríteni a károkat.

Korábban írtunk arról a fiatal streamer srácról, aki szétverte a saját számítógépét. Az eset miatt sokan szidták az anyát, aki meg is szólalt az esetben, egyből direkte Mr Beastnek válaszolt. Elárulta, hogy nem volt megrendezett a dolog és most neki kell kifizetnie a károkat.

“Épp olyan hülyeség, mint aminek látszik. A fiam és a barátai azt hitték, hogy ez az a srác, akit követnek, de nem ő volt. Most elcsesztük a PC-jét és anyucinak kell megoldani a szituációt. Ennyi! Nem kellenek a “mindent a videóért csináltak” és hasonló nagyszerű kommentek.

A népszerű botrányhős, KEEMSTAR fel is kereste Mr Beastet az eset kapcsán, aki  ugyebár tudott a történtekről. Ennek ellenére nem fűzött túl sok kommentárt az ügyhöz, pedig mindenki tőle várta, hogy megsegítse a családot.

“Rosszul érzem magam az eset miatt, de ennek ellenére nem akarok egy másik gépet venni, mert csak egy új trend kezdődne ezzel, hogy az emberek eltörik a dolgaikat és reménykednek benne, hogy majd én helyrehozom a dolgokat”

Mr Beast elmondása szerint ez az eset nem történt volna meg, ha a twitch elismerte volna a munkásságát és kapott volna egy “megerősítve” plecsnit, amiből tudnák, hogy ő az eredeti Mr Beast. Külön kiemelte azt is, hogy több száz millió megtekintése van azokon a videókon, ahol a Twich platformon keresztül adakozik

Ez történt korábban

Az év átverése: Azt hitte új gépet kap, ezért szétverte a sajátját

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva