Counter Strike

Kinyitották a liftajtót, Vertigo hamarosan visszatérhet MM-re is!


Az UPDATE leírásból ügyesen kihagyták, de több helyen is változott a pálya.

Vertigo nemrég visszakerült a Wingman módba, a pálya azonban nem csak emiatt változott. Számos terület akad, amik a 2v2 meccsen nem elérhetőek, mégis változtattak rajta.

Vagyis Vertigo sokkal komolyabb átalakításon ment keresztül, mint amit Wingmanben láthatunk.

Kinyitották például a liftajtót! Ez a terület eddig a pálya létrehozása óta nem volt még nyitva, így jó kérdés, hogyan hatna a játékmenetre ez a változás. Egyelőre azonban a terület kívül esik a Wingman mód terepén, ez pedig egyértelmű bizonyítéka lehet annak, hogy a pálya hamarosan újra elérhető lesz 5v5 módban is. Különben mi értelme lenne például annak, hogy a liftajtót kinyitva leugorhatunk rámpára:

A dolog egyrészről örömteli, hiszen egy klasszikus és népszerű mapról beszélünk, ami sok embert vitt fel Globalba az évek során. A pálya kialakítása azonban a boostoló szolgáltatásoknak is igencsak kedvező terep volt egy időben. Most ráadásul, hogy ingyenes a játék, és 21-es szint után automatikus Prime jár, csak még népszerűbb lenne.

Ha tehát a Valve tényleg a visszatérés mellett dönt, és ezért alakítják át a mapot, erre is komoly hangsúlyt kell fektetni.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva