Call of Duty

Egy kutya lett a twitch új sztárja, aki nem hagyja a COD-ozni a gazdájátCall of Duty vs egy közepes termetű házikedvenc.

5 perc hírnév mindenkinek kijár, tartja a mondás. Furcsa módon, most ez az 5 perc hírnév egy Copper névre hallgató kutyáé lett, aki mindent megtett annak érdekében, hogy megszerezze a gazdája fejhallgatóját. Persze nyilvánvalóan akkor kellett a kutyusnak, az a bizonyos fejhallgató, amikor a gazdája játszott. A streamer bármivel próbálkozott, nem sikerült leállítania Coppert, aki egy rövid időre megszerezte a fejhallgatót a harc közben. Ám az igazi csatározás akkor ért véget, amikor a streamer meghalt, ekkor a kutya is leállt az akcióival. A kutya kalandjaira hamar felfigyelt a közösség és igazi sztár lett Copperből, nem csoda, hogy a nézők imádták ezen akciói miatt:

“Na ezt nevezem ám tartalomnak!”

“Ez az első videó, ami alatt könnyesre röhögtem magam”

“Távol akarja tartani a gazdáját a Call of Duty-tól, ezt nevezem én igazán jó kutyusnak!”

“Ez a kutya fenomenális, az ugatós rész levitt az életről”

 

A tortán lévő habra viszont Copper instagramja tette fel azt a bizonyos cseresznyét, aminek létezésén még azok után is csodálkozunk, hogy egyre divatosabb jelenség mostanában. Aki kíváncsi Copper kalandjaira, az itt tudja követni a kis bohém jószág életét.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 gamer.hu | minden jog fenntartva