Gaming

A németek szürreális akciókkal tukmálják a vásárlókra a Fallout 76-ot


Így próbálnak meg szabadulni a beragadt példányoktól.

Ha ki kellene választani 2018 legnagyobb videojátékos bukását, akkor sokaknak bizonyára a Fallout 76 ugrana be elsőként. Nem is tudnánk senkit hibáztatni emiatt, hiszen a patinás franchise legújabb epizódja nemcsak a kritikusok körében bukott hatalmasat, hanem a kasszáknál is, brutális mértékben elmaradva a várakozásoktól. Ez utóbbira most újabb példákat tudunk mutatni, Németországban ugyanis egészen szürreális akciókkal próbálják a vásárlókra tukmálni a játékot.

A GameStop áruházlánc promóciója (ami egyébként Ausztriában és Svájcban is él) például úgy szól, hogy minden egyes használt PlayStation 4 vagy Xbox One kontroller mellé ajándék Fallout 76 jár az adott platformra – méghozzá új, fóliás példány. Az a furcsa eset áll tehát fenn, hogy az ajándék értéke (legalábbis az árakat tekintve) nagyobb, mint magáé a terméké, ami mellé jár.

A német Saturn akciója még ennél is bizarrabb, ők ugyanis a hivatalos Fallout 76 Xbox One X bundle mellé adnak egy példányt. Igen, jól értelmezitek: a dobozban van egy konzol, egy példány a játékból, ami mellé hozzácsomagoltak még egy példányt. Ritkán látni olyat, hogy egy áruház ennyire kétségbeesetten próbál szabadulni a beragadt készlettől.

A fenti példák is jól mutatják, mekkora piaci bukás lett a Fallout 76 – és ez csak pár példa, bizonyára a világ más tájain is találkoznánk hasonlóan bizarr akciókkal a hatalmas beragadt készletek miatt.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva