Akciók

Láttátok már a Ubisoft brutális akcióit? Még 1 hetetek van bevásárolni!


A kínai újévet ünnepelve a Ubisoft brutális akciókkal örvendezteti meg a játszani vágyókat.

A kínai újév már jó néhány éve nekünk is ünnep, bár más okokból, de ez minket nem zavar.

Az elmúlt években a játékok kiadói, kihasználva a “lunar new year” időszakot, rendkívül jó akciókkal kényeztetnek minket. Jó példa a League of Legends, az egész játék telítve van akciókkal, gyűjthető tartalmakkal és minden csilli-villi tartalommal.

Minket viszont most a Ubisoft őrülete érdekel

A franciaországi székhelyű kiadó eszméletlen akciókkal örvendezteti meg a rajongóit, a kedvezményekből pedig még 1 hét vissza van, úgyhogy semmiről nem maradtunk még le.

Megpróbáltuk összegyűjteni a legjobb dealeket, de érdemes nektek is egy pillantást vetni a teljes listára, hiszen tényleg rengeteg címnek lett megvágva az ára az esemény ideje alatt.

Tom Clancy’s The Division – 5 euró

Bár nemsokára megjelenik a folytatás, lehet, hogy éppen ezért a legjobb idő elkezdeni az első részt. Kicsit belekóstolni az atmoszférába, a lassan kihaló szerverekbe, és legalább 1x kipörgetni a sztori szálat. Tényleg jó játék, és a Ubisoft a lehetőségekhez képest sokat tett azért, hogy a megjelenéskor elszenvedett károkat javítsák.

További 10 euróért megvehetitek a Season Pass-t, mely rengeteg tartalommal turbózza fel a játékot.

Far Cry 5 – 15 euró

Ennek a címnek is nemsokára jön a folytatása, a történet szál valahol az előzmény végén veszi majd fel a fonalat. Ha tudni szeretnétek, mi vezetett el az apokaliszisig, ruházzatok be a Far Cry 5-re, nem fogjátok megbánni!

További 17,99-ért a Season Pass-t is hozzácsaphatjátok, melyben 3 mini történet van és további loot, teljesen megéri féláron!

Rainbow 6: Siege – Standard Edition – 10 euró

A méltán népszerű R6: Siege is akciós. Most azonban nem a rengeteg játékidőt igénylő Starter Edition, hanem a Standard, melyel rendes ütemben kapjuk a játékbeli fizető egységet, így nem kell életünk végéig harcolni, hogy 1-1 operátort meg tudjunk venni.

Assassin’s Creed: Odyssey – 30 euró

A legújabb AC epizód, melyben 2 hős közül is választhatunk, féláron elérhető a Uplay áruházában. Nagyon megérős, hiszen a 2 történet eltér egymástól, merőben más élményt adva. Őszintén tudjuk ajánlani, pláne ennyiért!

Természetesen nem csak ez, az összes AC epizód akciós, ha valamelyik hiányzik a gyűjteményetekből, most akciósan behúzhatjátok őket.

South Park: The Fractured But Whole – 12 euró

Már a játék címe is rendkívül provokatív, és a játékmenet sem kevésbé megkérdőjelezhető, persze jó értelemben. Az eredeti árát sokan kritizálták, most azonban 60 euró helyett 12-ért vehetitek meg, ez egyszerűen kihagyhatatlan!

A Gold Edition kicsivel drágábban, 18 euróért lehet a Tiéd!

Természetesen ahogy azt a cikk elején is írtam, szinte az összes Uplay-en szereplő játék akció, mi most csak a legnevesebb, legszembetűnőbb akciókat emeltük ki. Ha kíváncsi vagy a többi ajánlatra, a Uplay alkalmazáson belül megtalálod őket.

Ti vettetek már valamit a lunar new year alatt? Ha igen, osszátok meg velünk kommentben!

Magyar Xbox közösség: mindent a kedvenc konzolodról. Hasznos infók, tanácsok, adás-vétel, humor, dühöngő! Csatlakozz ITT

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva