Counter Strike

Fekete Hétfő a magyaroknak! Egyetlen mapot sem hoztunk az ESEA rangadókon


Mindkét magyar csapat vereséget szenvedett a meccsén.

Tegnap a szokásos ESEA Advanced kör következett a magyar csapatok számára, azonban most nem örömhírrel szolgálunk. A HoP a MADLIONS EC ellen játszott, Nuke-on. A meccs jól indult, a HoP CT oldalon kezdett, ahol csak 8 kört tudtak lehozni. Ez védekező oldalon nagyon kevés ezen a pályán, ezek után T-ből csak 1 körre futotta, így 9:16-ra kikptak a magyarok a spanyolok ellen. hussaR is csak szűkszavúan nyilatkozott a találkozóról:

“A CT oldal nem úgy jött össze, ahogy számítottuk. Rengeteg fegyveres kört elbuktunk, tapasztaltabbak voltak ezen a pályán.” mesélte az irányító.

Ezek után a Budapest Five-Revelation Gaming találkozót láthattuk Trainen, ahol T-ből kezdtek a mieink. Nagyon rossz volt a támadó oldal, csupán 3 kört tudtak hozni DEvék, innen már sokan temették a meccset. Azonban megtörtént a csoda, 3:12-ről feljöttek 14:14-re. Itt azonban megint megtáltosodtak az angolok, és gyorsan befejezték a meccset, bár ehhez kellett a hiba is a magyar oldalról. DEv beszélt a történtekről:

Elég gyengén kezdtünk, jött 1-2 clutch ami visszahozta a lelkét a meccsnek, szépen come backeltünk csak a végére egy infó félre értés miatt elveszítettük a meccset, megbeszéltük a hibáinkat, alex szépen kielemezte nekünk a meccset, javítjuk és folytatjuk a közös, kemény munkát! Imádom minden percét és nagyon várom mit tartogat számunkra a jövő!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva