League of Legends

Eddig még veretlen Bluerzor és a MAD Lions – Érik egy újabb, sikerekben gazdag szezon a magyar profi számára


A magyar jungler egyre közelebb az LEC-hez.

Nagyban dübörög már a spanyol liga is, ami azért érdekes számunkra, mert bizony van magyar érdekeltség is a mediterrán régióban. Nem is elhanyagolható helyen, Subicz “Bluerzor” Dániel ugyanis a legjobb spanyol csapathoz, a MAD Lions-höz igazolt még az előszezonban.

Természetesen nem minden a pedigré, ám ez esetben tényleg egy minőségi környezetről beszélhetünk, a MAD-nél van Európán belül a legprofibb stáb az LEC csapatokon kívül, így bőven van hely és tér a fejlődéshez. Bluerzor pedig éppen ezeket a helyzeteket keresi karrierje kezdete óta, ha megnézzük a magyar fiú menetelését, akkor tökéletesen látszik a tudatosság a döntései mögött, egy ilyen megfontolt játékos pedig előbb-utóbb a legmagasabb szinten fogja találni magát.

Az is lehet, hogy akár már a jövő évben, ugyanis a MAD Lions tavalyi kezdő keretéből 4-en már az LEC-ben játszanak!

Subicz Dániel a saját, hivatalos MAD Lions borítóképén – Facebook

A 2019-es SuperLiga Orange tavaszi idénye éppúgy indult Bluerzor számára, ahogyan azt valószínűleg megálmodta. A spanyol bajnokság első játékhetét ugyanis egy stabil 2-0-ás aránnyal zárta a MAD, ezzel egyértelműen jelezve, a keretváltoztatások egyáltalán nem eredményeztek minőségcsökkenést.

Már az első héten sikerült összemérniük erejüket egy LEC fiókcsapattal, Bluerzorék éppen a tegnapi nap fektették két vállra az Origen második csapatát.

A héten még kétszer fognak játszani Daniék, először szerdán este 6 órakor az S2V Esports ellen, majd pedig csütörtökön este 8-kor fognak pályára lépni a Penguins ellen.

A spanyol bajnokság és Bluerzorék meccseit ERRE a linkre kattintva tudjátok követni.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva