Fifa

Az Európa-liga legjobb góllövője Top 25-ben zárta a Weekend League-et


Munas Dabbur úgy tűnik, a valóságban és virtuálisan is top szinten űzi a futballt.

Jól tudjuk, hogy a focisták körében meglehetősen népszerű a FIFA, hiszen rengetegen szentelik a szabadidejüket videojátékra a sportolók közül is. De vajon mennyire jók ebben? Nos, a Red Bull Salzburg csatára, Munas Dabbur meglehetősen csattanós választ adott erre…

A támadó nemrégiben közzétett egy képet a közösségi médiában, melyben a legfrissebb Weekend League eredményével dicsekszik: Dabbur 30-ból 29 győzelemet elérve a 22. helyen zárt a PS4-es ranglétrán. Ritkán látni ehhez hasonlót profi futballistától!

Dabbur squadját is meg tudjuk mutatni, ha valakit az érdekel, hogy milyen csapattal érte el ezt az eredményt. Támadóként természetesen a saját Pro Player kártyája vezeti a sort (rengeteg profi játékos kap hasonlót az EA Sports-tól), emellett pedig három Icon is található a kezdőben Gullit, Zola és Ferdinand személyében.

Az izraeli játékos esetében még csak azt sem mondhatjuk, hogy profi pályafutása frusztrációit igyekszik levezetni a FIFA 19-ben, hiszen a csoportkörben szerzett 6 találatának köszönhetően jelenleg vezeti az Európa-liga góllövőlistáját. Nyáron ráadásul még magasabb szintre léphet, a Sevilla ugyanis lecsapott rá 15 millió euróért – a következő szezontól fog csatlakozni a spanyol klubhoz. A játékban és a pályán is bőven letette már tehát a névjegyét Dabbur!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva