Hearthstone

Nagy nap a mai: ingyen lap, extra dust és 5 nerf vár ránk kedden a Hearthstone-ban


Elstartol a Lunar New Year esemény és az új balansz frissítés is befut.

Február ötödike több kontextusban is előjött az elmúlt egy hétben Hearthstone fronton, így egy ideje már számítani lehetett arra, hogy ez a keddi nap meglehetősen sűrű lesz. Lássuk, mi minden vár rátok a mai napon!

Lunar New Year

Kínában a mai napon ünneplik a holdújévet, a Blizzard pedig magát a Hearthstone-t is igyekszik alkalomhoz illően “öltöztetni”. Ennek alkalmából beköszönt a Lunar New Year esemény, amely egy héten keresztül fog tartani és több különlegességet is tartogat.

Az első egy ajándék lap, egy golden Fireworks Tech, melyet mindenki megkap majd az első bejelentkezést követően, amint elkezdődött az esemény.

A másik meglepetés az egész ünnepi időszak alatt kitart majd, egy héten keresztül ugyanis dust is jár majd a napi küldetések mellé. A gyakorlatban ez úgy fest majd, hogy minden egyes Quest mellé ugyanannyi dustot kaptok a teljesítéskor, mint amennyi gold jár érte.

A fentiek mellett természetesen továbbra is kapható a legújabb akciós kártyacsomag, a Lunar New Year Bundle, amely 20 eurós áron kínál 30 pakkot a tavalyi kiegészítőkből.

  • 10 db The Witchwood pakk
  • 10 db The Boomsday Project pakk
  • 10 db Rastakhan’s Rumble pakk

Nerfek

Az elmúlt pár napban minden a legújabb nerfekről volt hangos, így bizonyára a többségetek már hallott arról, hogy milyen változások közelednek. A rend kedvéért azonban álljon itt minden tudnivaló: így változik a mai napon a Cold Blood, a Flametongue Totem, az Equality, a Hunter’s Mark és az Emerald Spellstone.

A gyengített lapokat szokás szerint teljes áron lehet majd betörni két héten keresztül – igaz, túlságosan nagy profitra ezúttal sajnos nem számíthatunk.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva