PUBG

Új éra veszi kezdetét a hazai PUBG színtéren – Megérkezett az első fizetett, profi csapat!


Magasra emelheti a lécet a Grim Ravens.

Örömmel jelenthetjük be, hogy a CS:GO mellett a hazai PUBG élet is jelentősen kezd felpezsegni az utóbbi időben. Ennek egyik talán legfontosabb mérföldkövéhez érkezhettünk ma el, hiszen egy újonnan alakult, ám annál ígéretesebb szervezetet köszönthetünk a Grim Ravens személyében.

Mire is számíthatnak a szerződtetett csapattagok? Információink szerint havi kifizetésekre,energiaitalra az X-Gamertől, továbbá teljes körű high-end periféria szponzorációra, nem mástól mint a Logitech-től.

A Grim Ravens lesz az első hazai, nagy anyagi hátérrel rendelkező PUBG organizáció. Nem félünk időt és energiát fektetni a csapatba és nem fordítunk hátat, ha szükségük van valamire. Hiszünk a hosszú távú együttműködésben és bízunk abban, hogy a hozzáállásunk utat mutathat más hazai szervezeteknek is.-

– A Grim Ravens vezetősége

Line-up

A mai naptól nem titok a felállás sem, a Team Horizon Reapers négyesét karolta fel a szervezet, az MNEB következő fordulójában már az új organizáció égisze alatt állnak rajthoz:

  • Koszér “Tethrys” Ádám
  • Papp “Rulez” József
  • Kara “unknownmemory” Krisztián
  • Oláh “ezmegaz” Géza

A csapatkapitány, Tethrys is nagyon bizakodóan nyilatkozott az új szervezettel kapcsolatban:

Nagyon örültünk a megkeresésnek, végre egy nagy lépést tettünk afelé hogy profi esportolókká váljunk. Nagyon bizakodóak vagyunk az organizációval kapcsolatban, az a nagymértékű szponzoráció, amiben már a kezdeti szakaszban is részesültünk, egy olyan mentális löketet fog adni a csapatnak ami a teljesítményen is meg fog mutatkozni.

Reméljük minden a terveknek megfelelően halad majd és tényleg magasabb szintre emelheti a Grim Ravens a hazai e-PUBG életet, sok sikert kívánunk ehhez!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva