Gaming

“Csak két nem van, a férfi és a nő” – A Twitch örökre kitiltotta a véleménye miattAz Egyesült Államokban az utóbbi időben rendkívül érzékeny a nem kérdés.

Helena életútjáról már korábban több alkalommal írtunk. A fiatal streamert már jó pár alkalommal bannolták a Twitch-ről, mivel meglehetősen megosztó személyiség, a Twitch alapelveit pedig sokszor nem igazán hajlandó betartani. Nemrég tért vissza az 1 hónapos kitiltása után, ám ezúttal ismét kihúzta a gyufát és immáron örökre bannolták.

YouTube-on mutatta meg a Twitch-től kapott levelét

A streamjében ugyanis azt mondta, hogy csupán két nem van, ez elég is volt a Twitch-nek.

“Azt mondtam streamen, amit gondolok. Biológiailag csak két nem van. Úgy gondolom, hogy ez a férfi és a nő.  Ez az, amit a biológia tanít nekünk és szerintem az rendben van, ha egy férfi nő akar lenni vagy ha egy nő férfi akar lenni. Ezen kívül viszont nem lehetsz más. Ahogyan mondtam, támogatom a transzneműek közösséget.”

Helena emiatt végleges bant kapott. Törölték a csatornáját és a későbbiekben sem streamelhet a Twitch platformján. Noha Helena meglehetősen megosztó személyiség, a mostani ügy miatt rengetegen beálltak a lány mögé, hiszen tényleg nem gyalázott senkit a beszédében. A Twitch nem kommentálta az ügyet.

Ezt olvastad már?

Ez már a twitch-nek is sok volt: Kitiltották a nagy botrányt kavaró “csöcs” streamert

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 gamer.hu | minden jog fenntartva