Fifa

Megvan! Újból magyar játékos a FIFA 19 Team of the Weekben


Willi Orban már másodjára kerül be a hét csapatába.

A szokásosnál is komolyabb izgalom előzte meg ezen a héten a Team of the Week-keret bejelentését, a Hannover ellen szerzett duplájának köszönhetően ugyanis igen komoly esély mutatkozott arra, hogy egy magyar játékos, Willi Orban is ott legyen a hét csapatában. Most végre kiderült, hogy sikerült-e neki: nézzük a TOTW 21 felhozatalát!

A jó hír az, hogy összejött a bravúr: Orban megkapta a második In-Formját, ezúttal egy 84-es kártya lett a jutalma a jó teljesítményért cserébe.

Na de nézzük a többieket! Nagy nevekben ezúttal cseppet sincs hiány a csapatban, sőt, a kissé csalódást keltő előző héttel ellentétben most 90+ játékosokat is kaptunk Cristiano Ronaldo, Agüero és Koulibaly személyében. De nem érdemes elmenni szó nélkül Higuain és Fabregas mellett sem.

Az új In-Form kártyák szokás szerint szerda este 7 órától lesznek bonthatóak, így akinek valamelyik fenti játékosra fáj a foga, az ekkortól próbálkozhat a megszerzésükkel egy héten keresztül, legalábbis a pakkokból.

Alternatívaként pedig az idei évtől ott van természetesen a Weekend League is, hiszen akik legalább Silver 3 szintig jutnak a hétvégi ligában, azok választhatnak a teljesítményüktől függően egy vagy több játékost.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva