Hearthstone

Ranglétra, közelgő ajándék pakkok és javítások: néhány extra meglepetéssel is készült a Blizzard


A felturbózott Questeken, a nerfeken és az új hátlapon kívül más újítások is érkeztek a Hearthstone-ba.

Mozgalmasra sikeredett a kedd éjszaka a Hearthstone háza táján, hiszen – kis késéssel – befutott a legújabb patch, amely több újdonságot is tartogatott.

  • Elstartolt a Lunar New Year esemény, új napi Questekkel, melyek gold mellett dustot is adnak.
  • Élesek lettek az Emerald Spellstone, a Hunter’s Mark, az Equality, a Flametongue Totem és a Cold Blood nerfek.
  • Bekerült egy új hátlap a játékba, amit különleges módon lehet megszerezni.

Ez ráadásul még nem minden, néhány egyéb újdonsággal is készült a Blizzard, melyek egy része már szintén éles. Íme a további tudnivalók!

Élő ranglétra

A játék hivatalos oldalára felkerült egy Leaderboard menüpont, amit leginkább a top szinten játszó kompetitív Hearthstone-osok fognak értékelni, mostantól ugyanis kvázi élőben követhető a Top 200 állása régiókra lebontva – a lista pár percenként frissül, így tényleg az aktuális állást mutatja. A ranglétrát ide kattintva érhetitek el.

Season of Rastakhan esemény

Úgy tűnik, a közeljövőben egymást érik majd a különféle játékbeli eventek, jövő héten, február 13-án elstartol ugyanis a Season of Rastakhan. Ez három speciális Tavern Brawlt foglal majd magában (The Brawl of Champions), melyekben a Loa Shrine-ok erejéről bizonyosodhatunk majd meg. Az egyes Troll Bajnokokhoz minden héten más és más pakli fog tartozni, így a változatosság garantált.

A szórakozás mellé természetesen ajándékot is kapunk majd: minden szerdán, a taverna megnyitásával egy időben kapni fogunk egy speciális “For the Glory of Rastakhan” küldetést, amely három Tavern Brawl meccs lejátszását követően megjutalmaz bennünket egy Rastakhan’s Rumble pakkal. Február 13. és március 3. között tehát 3 ajándék Rastakhan pakkal lehetünk gazdagabbak.

Gameplay változások és javítások

Az új patch szokás szerint néhány javítást és finomítást is tartalmazott. Ezek közül kigyűjtöttük nektek a legfontosabbakat:

  • A Hakkar által termelt Corrupted Blood sebzését mostantól már nem növeli a Spell Damage.

  • Javították az Augmented Elekk és a Tracking közötti interakciót, így most már nem keveredik a kiválasztott lap a pakliba.
  • Azok a hatások, amik egy bizonyos értékre változtatják egy lény életpontját, nem aktiválják a “while damaged” effekteket.
  • Csökkent a mobilos applikáció mérete azáltal, hogy bizonyos hangfájlok most már csak opcionális letöltések.
  • A mobilos verzióban Choose One alatt a kéz és a mana oldalra kerül.

Ha kíváncsi vagy minden egyes apró változtatásra és javításra, akkor az alábbi bejegyzés alján olvashatod végig ezeket.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva