Counter Strike

A BP5 ezúttal a Nice Gaming ellen kapott ki – MNEB összefoglaló


Lement a 8. mérkőzésnap is a Magyar Nemzeti Esport Bajnokságon, továbbra is tömegnyomor a dobogó aljánál.

Az estét a God Is With Us vs. Jöttünk, láttunk, nyertünk találkozója nyitotta, melyet meglepő módon talán, de a JLNY nyert meg. Úgy néz ki összeszedték magukat a legutóbbi, PixelFire ellen elszenvedett vereség után. A GIWU legutóbb a HoP eSport ellen tudott győzni, ezért is érdekes a mostani vereség, 16:9-lett a vége.

Következett a HoP eSport vs. PixeFire találkozó, melyet a papírforma szerint hussaR-ék húztak be. Azonban váratlan fordulat, hogy mindez csak hosszabbításban sikerült. A PixelFire 6 forduló alatt egy meccset sem nyert, de a legutóbbi kettőből összejött egy win és egy hosszabbítás. Most jön majd a feltámadás? Megkérdeztük hussaR-t is a tapasztalatokról:

“Terrorban jól kezdtünk, végig mentünk előre, viszont CT-ben nagyon passzívan játszottak, ami kicsit unalmas volt. Ezért sokszor feleslegesen peekeltünk, és majdnem elment CT oldalon a mérkőzés.”

Majd jött a REVOLTE vs. GAMERZNE.gg összecsapást láthattuk, mely egy újabb sima meccs volt gabessonéknak. 16:6 lett a vége, ez az eredmény mindent elárul. Egyszerűen a REVOLTE mintha más szinten játszana a kupán, továbbra is ők az egyedüli veretlen csapat a bajnokságban.

A nap zárásaként egy igazi meglepetés következett.

A Budapest Five vs. Nice Gaming összecsapása nem úgy zárult, ahogy azt bárki várta volna. Úgy néz ki, a BP5-nek tényleg a magyar csapatok a gyenge pontja, 13:16-ra kikaptak az N6 ellen. Megkérdeztük sebit, a Nice Gaming irányítóját a meccsről:

“Mostanában mindig a CT oldallal küszködünk, 3-4 körnél többet sose hozunk. Amikor fordultunk, és volt 6 CT körünk éreztük, hogy menni fog a játék és hozzuk a meccset. A T oldalunk nagyon erős Cache-en, ezt az előző meccseken is megmutattuk. Nagyon örülünk, hogy vissza tudtunk vágni a BP5-nek, jó lenne ezt a szervezettséget megtartani a következő meccsekre is!”

A REVOLTE-on kívül így már mindenki legalább 3 vereséggel áll. Az első hely matematikailag még meglehet, de a realitás talaján maradva azt gabessonék fogják behúzni. A többi viszont még koránt sincs eldöntve. Sőt, ha a PixelFire belehúz, akkor még ők is bőven beleszólhatnak a többi helyezés alakulásába.

Nyitókép: ESL, Facebook

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva