Fortnite

Ez nem Mongraal napja volt: szétverte billentyűzetét, asztalnak vágta fejesét, végül beleült egy tál tésztába

ujsagiro - 5 éve Címkék: fortnite, Mongraal, rage, stream,

Rendesen felhúzta magát a tehetséges játékos.

Kyle ‘Mongraal’ Jackson, a Team Secret szemtelenül fiatal (14) éves játékosa, aki azzal vált híressé, hogy tavaly a legfiatalabb profi lett, amikor leigazolta jelenlegi csapata – no meg persze versenyt is nyert már.

Az Architect’ Pop-Up cup módban játszott, amikor is megtörtént vele egy olyan eset, ami nyilván már sokunkkal is megesett: azelőtt végezték ki, mielőtt egy fegyvert tudott volna találni.

Ezen alaposan felhúzta magát: hozzávágta a billentyűzetét az asztalához, melynek következtében kirepült jó pár billentyű.

Itt nem állt meg a rage: miközben megpróbálta visszarakni a kihullott billentyűket, rájött, hogy ez nem is olyan egyszerű, ezen ismét felhúzta magát, rávágott szegény billentyűzetre, majd a fejesét is hozzávágta.

Az est megkoronázásaképp figyelmetlenségből a nagy szerelés közepette beleült egy tál tésztába, amit aztán meg is mutatott a nézőknek.

Erre mondják azt, hogy volt már jobb napja is…ettől függetlenül nem kell pálcát törni felette, elvégre fiatal srác, aki a játékával már amúgy is beírta magát a Fortnite történelmébe – mi is csak érdekességképp tártuk elétek a streamer egy nehezebb napját.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva