League of Legends

Megvan Magyarország első 500-as szintű felhasználója – Bravó Anniewhere!


Újabb mérföldkőhöz érkezett Magyarország legmagasabb szintű játékosa.

Szinte már olyan érzés, mintha sosem lett volna szinthatár a League of Legends-ben, pedig ha a gyakorlatot nézzük, akkor alig több mint egy éve léphetük át a 30-as határt. Hogy mivel jobb a jelenlegi rendszer? Nos, nem sok mindennel, a rangsorolt játékokat így is 30-as szinthez köti a rendszer, minden ami utána történik csak az ingyenes jutalmak és a kék esszencia farmolása miatt fontos. Minden szintlépés után kapunk ugyanis jutalmat, ami többnyire egy Champion Capsule formájában valósul meg. Persze minél hatalmasabb a mérföldkő, annál értékesebb az ajándék, Gemstone-t is lehet ugyan szerezni, bár azért rendesen meg kell dolgozni. Mindezek mellett exkluzív Emote-ok, profil keretek, ward skinek és értékesebb hős kapszulák is eshetnek.

Megvan a Level 500! – op.gg

Ezek ismeretében nemcsoda, hogy az új rendszer bevezetésének idején volt egy felhasználócsoport, aki szabályosan sportot űzött a szintezésből. Külön metódusokat fejlesztettek ki, sőt a legtöbben még exp boostot is használtak, hogy beelőzzék a közösséget. Anniewhere, Magyarország legmagasabb szintű játékosa például az EUNE ranglistát is vezette egy ideig.

Jelenleg az ötödik a szerveren – op.gg

Ugyan a szerver első helyéről már lecsúszott, de mégis hatalmas mérföldkőnél tart a magyar játékos, jelenleg ugyanis elérte a már-már jubileumi teljesítménynek számító 500-as szintet.

op.gg

Hatalmas teljesítmény ez, tekintve, hogy a legtöbb játékos még mindig csak 100 és 150 között tengődik. A világ leghíresebb szintfarmolója, Nolife Fynn jelenleg 1551-es szintű, bár a versenyből már egy ideje kiszállt, ő azt mondta, hogy egy ideig szórakoztató volt a szintverseny, de a jutalomrendszer monotonitása miatt teljesen ráunt, így most már csak a játék szeretete miatt játszik.

Gratulálunk Anniewhere a hatalmas mérföldkő eléréséhez!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva