Fortnite

Pánik üzemmódban az Epic Games – Ingyen ajándék a játékosoknak, négyszeres pénz a tartalomgyártóknak


Rendesen bekezdett az EA új Battle Royale-ja, az Epic Games mentené a menthetőt.

Az Apex Legends megjelenése varázsütésre változtatta meg a Fortnite megítélését. Egésze eddig toronymagasan a legjobb Battle Royale címnek számított, aki stabil játékra vágyott, az ingyen elérhette az Epic Games lövöldéjét. Aztán a semmiből megérkezett a Respawn új FPS nézetes, saját ingyenes Battle Royale-ja, ami első ránézésre olyan, mintha a Black Ops 4 és az Overwatch szerelemgyereke lenne.

Az ingyenes Battle Royale piacon tehát egy új versenyzővel kell megbirkózzon a Fortnite, s szinte biztos, hogy az eddigi legszorosabb küzdelem lesz ez. Már csak azért is, mert az Apex Legends a nulladik pillanattól kezdve kész játék érzését kelti, ezúttal szó sincs Early Access stádiumról, tényleg fantasztikusan fut és néz ki a játék.

Az Apex Legends máris megközelítette a Fornite és PUBG számait!

Az Electronic Arts zászlaja alá tartozó játék tehát rendesen megzavarta azt a bizonyos állóvizet, a megjelenés napján több toplistás streamer is Apex Legends Partnerként streamelte a játékot, ami meglehetősen nagy hatással volt a játékosszámokra. Arról nem is beszélve, hogy szinte mindegyik nagyon kedvelte a játékot, így vissza is szeretnének térni hozzá, ez pedig komoly gondokat okozhat az Epic Games-nek.

Még az Epic Store-ból is több pénz fog befolyni – Twitter

Szinte biztos, hogy látta a statisztikákon az Epic, hogy valami nagyot kell húznia, ha a tartalomgyártóit maga mellett szeretné tartani, így úgy döntöttek, a Support-a-Creator programba tartozó játékosok átmeneti ideig négyszeres pénzt kapnak a befolyt összegből. Eddig minden 10.000 elköltött V-Bucks után 5 dollárt kaptak a Support-a-Creator tagok, nos most egy ideig 20 dollárra emelkedik. Ez a bónusz az igazán nagy streamerek (pl. Ninja) esetében meglehetősen szignifikáns, nagy valószínűséggel átmenetileg megoldja majd a streamer problémát az Epic-nek.

Ajándék Wrap a Support-a-Creator használatáért – Epic Games

Persze ahhoz, hogy a tartalomgyártók jól járjanak, a mezei játékosoknak a kódjuk felhasználásával vásárolniuk kell V-Bucks-ot, ehhez pedig egy kecsegtető ajánlat kell. Úgy tűnik, hogy ennek első hullámát egy ajándék Wrappel fogják fedezni. Ha az Item Shopba beállítunk egy Support-a-Creator tagot, akit esetleges vásárlásaink során támogatnánk, akkor az Epic megajándékoz minket egy ajándék fegyver és jármű skinnel.

Pánik módba kapcsolt tehát az Epic Games, kíváncsian várjuk, hogy mit okoz a piaccal az Apex Legends megjelenése hosszútávon!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva