R6

Nincs meglepetés: Blitz és Caveira a játék 2 legkevésbé kívánatos személye, elsőként kapják a bant


Mutatjuk szavazásunk végeredményét.

Pár napja írtunk arról, hogy mennyire jól sikerült a Road to S.I., sokan szeretitek (többek közt) a ban lehetőségét, és ezt használjátok is.

Ennek kapcsán voltunk kíváncsiak arra, hogy melyik operátor az, akit a legtöbbször parkolópályára tesztek védő, illetve támadó oldalon.

Operátor szavazás: most kiderítjük, hogy kiket bannolnak a legtöbbet a magyarok!

Körülbelül 1200 szavazat be is érkezett, köszönjük szépen nektek!

Most pedig jöjjön a végeredmény!

Kezdjük a védőkkel:

Úgy látszik jogosak voltak a Caveira nerfek: vagy az ereje, vagy az ellene való frusztráló játék miatt, de mondhatni toronymagasan első lett 35%-os tiltási rátával.

Kapcsolódó kép
forrás: steemit.com

A 2. hely már közelebb van a Pro League tiltásaihoz: Echo érdemelte ki 18%-kal az ezüstérmet – kétségtelen, hogy kimagaslóan veszélyes az a utility, amivel ő rendelkezik.

A dobogó alsó fokán Mirát köszönthetjük, ami valószínűleg sok esetben szituációs pick – de akkor (pl. Oregon) jó eséllyel igencsak stabil.

Jöjjenek a támadók!

Ez talán még jobban borítékolható volt, mint a túloldal: Blitz nagyjából 41 százalékkal a legkevésbé kívánatos személy támadó oldalon. Megértjük: még ha nem is OP a karakter, rettentő frusztráló tud lenni.

forrás: IGN entertainment

A 2. hely itt is a Pro League-re hajazna, ha Lion nem lenne globálisan bannolt: a francia 13.6%-ban szerepel meccseken a kispadon.

A bronzérem pedig Mavericket illeti, aki nagyjából minden 10. meccsen nem elérhető a fenti statisztika alapján.

Zárszóul nagyon reméljük, hogy a Six Invitational után ez a mód permanensen a játékba kerül – magam részéről sokkal többet játszottam vele, mint sima rankeddel, és jó pár ehhez hasonló pozitív visszajelzést olvastam róla.

Ez szép munka volt Ubisoft!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva