R6

Indul a spoiler szezon: hivatalosnak tekinthetjük az ausztrál idényt, megérkezett az első teaser


Befutottak az első hivatalos infómorzsák.

Jövőhét pénteken kezdetét veszi a Six Invitational 2019, vagyis várható volt, hogy lassacskán (inkább baromi gyorsan, furcsa is, hogy nem volt eddig) befutnak az első spoilerek az új szezonról.

A közösség egy része már bő egy hónapja tudni vélte, hogy ausztrál szezon lesz, sőt az operátorok nevét és egyéb infókat is kiderítették – már ha lehet hinni ezeknek persze, ez csak utóbb fog kiderülni.

Vérprofi photoshop munka vagy méretes szivárgás? Képen az első szezon operátorai!

Egy biztos: az ausztrál szezont gyakorlatilag hivatalosnak tekinthetjük, ugyanis nemrég egy GIF-et rakott ki Twitterre a Ubisoft:

Egy kengurut láthatunk a logó közepén, valamint a G’day megosztó szöveget, ami a Good Day rövidítésre – ezt az ausztráloknál használják így.

Érdemes megemlíteni, hogy a tavaly nagyjából ekkortájt (picit később) érkezett Outbreak eventnek is hasonló mintázatú volt a logója, azért persze ennyiből nem gondolhatjuk, hogy ismét jön egy hasonló esemény, de minden apróságnak jelentősége lehet.

Ezzel tehát megkezdődött a spoiler szezon – a következő bő egy hétben pedig egészen biztosan jó pár információ morzsára lehet számítani a Ubisoft részéről.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva