Gaming

Szeretnél jól teljesíteni a mostani tournamentben? Jöjjön 5 deck, amivel erre minden esélyed megvan!


Segítünk a tournamentben.

Hétfőn beköszöntött a februári Clash Royale frissítés, mely mint mindig, most is pörgetett egyet a meta kerekén.

Pont emiatt a jelenleg is futó tournamenthez elkél egy kis segítség – ha még nem tudjátok, hogy milyen paklival vágjatok neki, akkor tartsatok velünk! 1-2 mondatban jellemezzük a paklikat.

1.

Elsőként alapvetően egy passzív játékot játszó, védekezésben erős paklit mutatunk, ami ennek során kerül előnybe, majd a Battle Ram-Poison kombó segítségével ellentámadást indít.

2.

Szintén egy olyan pakli a következő a listán, mely védekezésben erős (Ice Golem, Guards, Tombstone), így akinek tetszik ez a stílus, az a kettő közül biztos talál egy jó paklit magának. Közös pont ezek mellett, hogy a Graveyard a Poisonnel alkot erős kombinációt.

3.

A listán ezúttal egy épületekre is építő paklit mutatunk, mely a klasszikus Mortar Bait deckekhez hasonlít, legnagyobb újítás az, hogy a buffolt Cannon Cart került be a Rascals helyére. Ne féljünk offenzívan használni a Mortart, elég olcsó lapjaink vannak, amikkel megvédhetjük.

4.

A lista legérdekesebb darabja következik: a Three Mustketeers bizonyos elemei fellelhetőek, azonban nem játszik a lappal. Nem ám a buffolt Musketeerrel! Azért stílusban van eltérés: ez a pakli úgy nyer, hogy olcsó lapjai által folyamatos nyomást helyez ellenfelére, a hídnál elhelyezve őket (Bridgespam).

5.

Végül egy eléggé egzotikus darabbal zárunk: itt a videós kiemeli, hogy a Furnace-t középre tegyük, a Royal Gianttel pedig két opciónk is van. Hátul hagyhatjuk és beatdown módjára (support lapot mögé helyezve, pl. Electro Wizardot) támadunk, vagy szimplán ellentámadásokat indítunk.

A teljes videót itt tekinthetitek meg:

Sok sikert kívánunk!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva