Fortnite

Erre mi szükség volt? Pitiáner csaláson kapták az egyik profit, aki meglopta a saját rajongóját


100 dollárért lerombolta a hírnevét, pedig sokkal többet keres.

Nem kis slamasztikába keveredett a Luminosity Gaming egyik profi játákosa,  Nate ‘Kreo’ Lou a napokban.

A fiatal profit azzal vádolják, hogy meglopott egy másik játékost, egészen konkrétan 100 dollárral húzta le.

A fenti videó szerint Kreót egyik rajongója, egy Noah nevú srác kereste fel azzal a kéréssel, hogy szerezzen neki néhány győzelmet, mire az LG profija belement, sőt felajánlotta neki, hogy elad egy olyan 300 dollárt érő felhasználót neki a harmadáért, amin rengeteg győzelem és sok skin van.

Miután nyélbe ütötték a bizniszt, Kreo elkezdte megváltoztatni az account jelszavát, így Noah nem tudott belépni. Természetesen Noah megpróbált kapcsolatba lépni a csalóval, azonban nem tudta elérni.

Miután megvádolták Kreót a tolvajlással, Twitteren írt egy hosszú posztot:

Beismerte, hogy részt vett az account eladásában, és felelősséget vállalt a helyzetért, azonban állítólag a szóban forgó felhasználó sosem volt Kreo tulajdona, sokkal inkább egy barátjáé, ebből adódott a félreértés szerinte.

Több sem kellett a korábbi Gankstars Fortnite profinak, Logannek, alaposan kiosztotta Kreót.

“Az egész egy hatalmas kamu. Ez 100%-ban a te hibád. Persze most már visszaadod a pénzt és a felhasználót, miután lebuktál, de mi történt volna, ha nem kapnak rajta? Egy arrogáns seggfej vagy.”

Csapata is megszólalt az ügyben, azonban tőlük a szokásos visszafogott monológot kaptuk arról, hogy tisztában vannak a szituációval és elkezdik vizsgálni a dolgot.

Nem igazán értjük, hogy miért volt erre szükség, hisz ennél sokkal komolyabb pénzeket szerez Kreo (elég csak a 45000 dollárt érő 3. helyére gondolni a Summer Skirmish során). Az biztos, hogy ha ez igaznak bizonyul (márpedig gyanúsan az), akkor az súlyosan lerombolja a renoméját.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva