Fortnite

Ajándék skinnel és 4 divízióval érkezett meg a Fortnite Ranked: itt a Share the Love esemény!


Pártól függetlenül, ezúttal mindenki ünnepli majd a Valentin napot.

Azt lehetett tudni előre, hogy Valentin nap alkalmából tervez valamit az Epic, ám azt nem, hogy ekkora durranás lesz! Egy valóságos minifesztivált tervez a kiadó, kihívásokkal, dupla XP hétvégékkel, kompetitív meccsekkel, na meg persze tonnányi ajándékkal együtt.

Jön az exkluzív Support-a-Creator ajándék!

Február 8-tól egészen 22-ig, ha az Item Shopban használunk egy Support-a-Creator kódot, egy ajándék Wrap üti a markunkat a v7.40-es frissítés megjelenésekor. A Cuddle Team Leadereknek kötelező!

Az ajándék Wrap – Epic Games

Új stílusok a Battle Pass skinekhez!

A Share the Love eseménnyel érkezik egy új kihíváscsomag is, ez pedig az Overtime Challenges névre fog hallgatni. Ha teljesítjük a szóban forgó feladatokat, akkor exkluzív Wrapet és Contrailt nyithatnak meg a Free Pass felhasználók, a Battle Pass tulajdonosok pedig új stílusokat szerezhetnek Trogra, Powderre és Onesie-ra.

A három új megszerezhető stílus – Epic Games

Dupla XP és Island Frenzy

Február 15-17-ig, valamint február 22-24-ig dupla mennyiségű tapasztalati pontot fogunk tudni szerezni a játékban. Ez segíteni fog a szezon vége előtt a Battle Pass maxolásában. Ezek mellett pedig egy Island Frenzy is végig fog söpörni az esemény során a Fortnite-on, a Creative módban ugyanis minden egyes nap új Creative sziget alkotás fog megjelenni, ezzel elismerve a Creative közösség lelkes és kreatív munkáját.

Érkezik a Share the Love kompetitív széria

Korábban már volt szó arról, hogy idén az Epic ráfekszik a kompetitív Fortnite vonalra, s lám, a Share the Love keretein belül meg is érkezik az első formabontó verseny. Lényegében egy ranked mód érkezett a Fortnite-be! A több héten át tartó szériát egy besoroló hétvége fogja megelőzni, ami a teljesítményünk alapján négy divízióba oszthat majd minket. Minden divízióban esélyünk lesz egy, az adott divízióhoz köthető Pin megszerzésére, ami értelemszerűen “szintlépésnek” fog számítani. Aki a legmagasabb divízióban szerez Pint, az automatikusan bekerül a Champion Division döntőbe, amit február 23-án és 24-én fog megrendezni az Epic Games.

Share the Love – Epic Games

Íme a divízió lista:

[Open Division] –> [Prospect Division] –> [Contender Division] –> [Champion Division]

Minden egyes divízióért jár egy speciális Share the Love Spray, úgyhogy semmiképpen sem fogunk üres kézzel távozni.

A Share the Love esemény február 8-tól egészen 27-ig, a hetedik szezon végéig tart. Jó játékot és sok sikert kívánunk!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva