R6

Ez gyors volt: máris leleplezték az új szezon nevét, jön az Operation Burnt Horizon!


Az új operátorokról is megtudtunk egy keveset.

Várható volt, hogy rendesen bepörögnek az események, tekintve, hogy már csak egy hét van a Six Invitational 2019-ig: tegnap még csak a szezon helyszínét közölték velünk.

Indul a spoiler szezon: hivatalosnak tekinthetjük az ausztrál idényt, megérkezett az első teaser

Ma már a nevét is elárulták: jön az Operation Burnt Horizon!

[2019-02-08] Season Kickoff - Header

Ismételtek két új operátor jön, az SASR tagjai. Egyikük higgadt támadó, aki csak azért jött, hogy elvégezze a munkát, a másikuk egy gyors észjárású védő, aki a dicsőségre hajt. Régről ismerik egymást, azért írtak alá a Rainbow-hoz, hogy a világ másik feléről is hozzanak egy kis tudást – többek között egy eszközt, ami a roamoló védők dolgát nehezíti meg, illetve egy másik, ami a támadóktól vesz el valamit.

Ez nem jelenti azt, hogy teljesen elhagyták a napsütötte országot -, van egy szelet a vörös sivatagból, ami velük jön. Egy magas téttel bíró hajsza ért véget a helyszínen egy olyan benzinkútnál, amely félúton van a Rainbow bázisa és Ausztrália között: ennek eredménye egy map, ami tele van csavarokkal. A pályán figyelmünket elvonhatja egy ajándékbolt, vagy egy gyorsétterem, mely tömve van helyi specialitásokkal.

A kis háttérsztori tehát 2 operátort és egy új pályát lengetett be: ezen persze senki nem lepődik meg. Várjuk a folytatást!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva