Apex Legends

Az Apex Legends leválthatja a Fortnite-ot? – Ninja is elárulta véleményét


A figyelem egyre inkább az Apex Legends-re terelődik.

Az Apex Legends lenyűgöző számai mellett kevesen tudnak szó nélkül elmenni. Nem csoda, hogy az Epic mindent megtesz annak érdekében, hogy visszacsalogassa a játékosokat és a tartalomgyártókat. Természetesen Ninja is ráment a játékra a rajt után, a legutóbbi streamjében pedig elárulta, hogy szerinte van-e esélye az Apexnek letaszítani a Fortnite-ot a battle royale-ok trónjáról.

“Úgy gondolom, bármilyen játéknak megvan az esélye, hogy lenyomja a Fortnite-ot, de ez majdnem hogy lehetetlen. De ez a játék? Mindenki csak találgatni tud még ezen a ponton.”

“Szerintem közel lehetetlen bárminek elérni azt, amit a Fortnite már elért és amit folyamatosan napról napra tesznek, többek között a folyamatos frissítéseikkel.”

Érthető Ninja szkeptikus magatartása, hiszen a Fortnite valóban óriási játékosbázissal rendelkezik még a mai napig. A játék körüli hype még mindig tart, bár a figyelem mostanában valóban az Apex Legends-re irányult. A 3 nap alatti 10 millió játékos óriási szám, emiatt pedzegetik ennyien a trónfosztás lehetőségét, persze ettől még jelenleg messze van az Apex.

Ezt olvastad már?

Ajándék skinnel és 4 divízióval érkezett meg a Fortnite Ranked: itt a Share the Love esemény!

 

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva