Gaming

Ez felér egy csalással: még a hülyének is feltűnt, hogy ez a 2 játékos lepaktált egymássalVisszaéltek a tournament szabályaival.

Még bő 1 napig tart a Clash Royale jelenlegi tournamentje, mellyel már pár napja foglalkoztunk egy cikk erejéig: ekkor tippeket adtunk nektek.

Szeretnél jól teljesíteni a mostani tournamentben? Jöjjön 5 deck, amivel erre minden esélyed megvan!

Most egészen más mederbe tereljük a dolgot: egy olyan helyzetet mutatunk meg, ahol mindkét játékos legálisan csalt.

Petition to ban these kind of players from global tournaments. from ClashRoyale

Pillanatok alatt több száz nézője lett a két nyilvánvalóan magas szinten játszó játékosnak, ebből pedig egyértelműen leesett mindkettejüknek, hogy nem kéne ezt a kört komolyan venni. Közel egy szinten vannak, nem érdemes rizikózni egy 50-50%-os meccset – így is tettek, 3 percen keresztül semmit nem csináltak, míg végül beadta a döntetlent a játék.

Hogy mire volt ez jó? Arra, hogy gyengébb játékost megkapva tovább farmolhassák a győzelmeket…

Az biztos, hogy kéne ezzel kezdeni valamit!

Képtalálat a következőre: „clash royale tournament”
Clash for Dummies

Az egyik kommentelő fel is dobott 2 elég jó ötletet:

  1. Jöhetne egy rendszer, mely számolja, hogy hány elixírt használták a játékosok, hány lapot játszottak ki és mennyi sebzést okoztak a tornyoknak—>bizonyos mutatók alatt mindkét játékost büntetnék 1-1 vereséggel
  2. Amellett, hogy mindig van egy adott mennyiségű vereség, aminél kiesünk a tornáról, lehetne egy, ami a döntetlenekkel tenné ugyanezt (speciel a kettő közül személy szerint ezt tartom a kevésbé jó ötletnek, nehéz lenne megtippelni, hogy hány döntetlennél egészséges ez a szám)

Így vagy úgy, ez tényleg nem volt korrekt: reméljük, hogy a Supercell elgondolkodik azon, hogy mit is lehetne ezekkel a szitukkal kezdeni.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 gamer.hu | minden jog fenntartva