Gaming

Újabb híres youtuber jött át a Twitch-re – A melleivel próbál hódítani


Sokan nem örülnek a youtuber érkezésének.

Nem az első alakalom, hogy a népszerű youtuberek átjönnek a Twitch platformjára. Korábban Logan Paul és Casey Neistat is megpróbálkozott már vele, persze nem mindenkinek jött be a platform, de a népszerű hölgyeknek láthatóan könnyebb dolga van. Ezúttal a megosztó Tana Mongeau vette célpontba a Twitch-et, meg is kezdte az első adását, amit kapásból több százan követtek végig, ami igencsak jó eredménynek számít. Meg is jöttek az első feliratkozók, na meg a donate-ek, ami nem csoda, hiszen Mongeaunak közel 3,8 millió feliratkozója van a YouTube-on.

Ettől függetlenül a Twitch közösségnek nem igazán tetszett, hogy a játékosplatformon megjelent a youtuber, mivel csak a kamera előtt ült és semmivel nem játszott, de még csak érdekesebb témáról sem hallhattuk beszélni. Nem csoda, hogy egyből beleálltak a közösségi platformon túl is.

Tana elmondása szerint a brandje erősítése miatt jött a Twitch-re, nem törődik a kritikákkal egyelőre.

“Ez lesz az új valamim”

A népszerű youtuber számára a 2018-as év egy igazi áttörés volt, legalábbis ő maga ezt állítja. Ezen az éven tartotta a saját közösségtalálkozóját, ami a “TanaCon” névre hallgatott. Az esemény óriási kudarcba fulladt, ugyanis a kezdés előtt jelentették be, hogy nem lesz megtartva a rendezvény, így a rajongók több órán keresztül feleslegesen álltak a sorban a tűző napon. Az utazást, a szállodát pedig senki sem térítette meg számukra.

View this post on Instagram

iM a gAmeR GiRl #FaZeUp

A post shared by tanamongeau (@tanamongeau) on

Tana maga is nagyban tesz azért, hogy megosztó legyen, hiszen a videónak olyan címeket ad, mint a “Hogyan vakold úgy az arcod, mint egy kurva”, mindezt egy szál törölközőben előadva. Kíváncsian várjuk, hogy a Twitch mennyire lesz engedékeny vele kapcsolatban.

Ezt olvastad már?

“Csak két nem van, a férfi és a nő” – A Twitch örökre kitiltotta a véleménye miatt

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva