Fifa

Váratlan ajándékkal lepte meg az EA Sports az agyműtéten átesett gamert


Szívmelengető gesztusban volt része az egyik FIFA-játékosnak.

Kevés tinédzsernek kell szembenéznie akkora megpróbáltatással 18 éves korában, mint egy agyműtét és az azzal járó nehézségek, valamint a hosszadalmas felépülés. Moldylungs azonban sajnos éppen így járt – a FIFA-játékos nemrég őszinte bejegyzésben mesélt az állapotáról és a megpróbáltatásairól.

A fiatal gamer jelenleg fájdalomcsillapítókon él és a mindennapi dolgokhoz (öltözködés vagy akár egy vizespalack kinyitása) is segítségre van szüksége. Hogy mi tartja benne a lelket ezekben a nehéz napokban? A FIFA.

“Tényleg mosolyt csal az arcomra, amikor bejelentkezek a FIFA-ba és minden nap látom az új tartalmakat. Boldoggá tesz, hogy olyan mókacsapatokkal játszhatom a Squad Battles-t, amikben ott van Emiliano Sala vagy éppen Papu Gomez – még úgy is, hogy csak professional fokozaton tudok játszani, nehogy túlságosan megverjenek.”

“Bármennyire is szomorú vagyok most, az, hogy játszhatok azzal a játékkal, amit mind szeretünk gyűlölni (és gyűlöljük azt mondani, hogy szeretjük) jelentősen megkönnyítette számomra ezt a szörnyű élményt. Nagyon kevés dolog van, amit értékelhettem mostanság, szóval az, hogy játszhatok, pusztán azért, hogy ez valami örömöt hozzon az életembe visszahozta az élvezetet számomra a FIFA-ba.”

A szívszorító történetet a FIFA egyik community managere, Gabe Zaro is elcsípte, aki egy különleges ajándékkal lepte meg Moldylungs-ot. 

Egy eredeti FIFA 19 Ultimate Team mezt küldött neki.

A gamer az első megkeresésre azt hitte, hogy valami tréfa csupán, miután azonban felvette a kapcsolatot Gabe-bel, kiderült, hogy semmi ilyesmiről nincs szó. Mondani sem kell, Moldylungs elképesztően hálás volt, és egyben megosztotta mindenkivel azt a leckét, amit a FIFA tanított neki.

“Amikor legközelebb arra gondoltok, hogy ez a játék egy sz@r vagy hogy mennyire balszerencsések vagytok a pakknyitásban, gondoljatok arra, hogy lehetne rosszabb is. Az élet nem garantál nektek semmit, ez azonban még nem jelenti azt, hogy nem nézhetitek a dolgok jó oldalát. Akár az olyan apróságok esetében is, mint a FIFA.”

Tanulságos történet, amiből mindenki meríthet!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva